Fotó: dvsc.hu

Dzsudzsák ígéretet kapott: Októberben pályára léphet a magyar válogatottban

A Debreceni VSC csapatkapitánya lehet a rekorder 109 mérkőzéssel.
Nyikes Zoltán 2022. július 30., szombat 10:17
Fotó: dvsc.hu
A Debreceni VSC csapatkapitánya lehet a rekorder 109 mérkőzéssel.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 30., szombat 10:17

Szurkolói ankétot tartott a DVSC péntek este a Nagyerdei Stadionban. A Kisvárda elleni bajnoki nyitány előtt Makray Balázs cégvezető, Joao Janeiro vezetőedző, Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, és Dusan Lagator, a nemrég igazolt középpályás képviselte a Lokit.

Elsőként Makray Balázs köszöntötte a jelenlévő Loki-szurkolókat, majd a tulajdonosváltás részleteiről számolt be. Elmondta, stabil alapokon áll a klub, és a szakmai részlegen is elindult egy fejlődés, mind az első csapatot, mind az akadémiát tekintve.

Joao Janerio következett, aki úgy fogalmazott, nagy megtiszteltetés a számára, hogy kinevezték a DVSC vezetőedzőjének. – Egy nagyon ambiciózus projekt előtt állunk, de időre van szükség ahhoz, hogy oda kerüljünk, ahová tartozunk. Mindenki nagyon keményen dolgozik, nemcsak a játékosok, hanem a teljes személyzet is. Szeretném megkérni a szurkolókat, támogassanak minket itthon és idegenben minél többen, ha fütyülni támad kedvük, akkor pedig ne a játékosokra, hanem rám fókuszáljanak – írja a dvsc.hu.

Dzsudzsák Balázs örül, hogy csapatkapitányként képviselheti a DVSC-t az elkövetkezendő szezonban is.

– Megtiszteltetés, hogy számítanak rám és a segítségemre. Sajnos jóban és rosszban is volt sok közös élményünk, de nem mondhatjuk azt, hogy tiszteletlenek lettünk volna egymással. Szeretnénk jobbá tenni a kapcsolatot a csapat és a szurkolók között. Fejlődnünk kell ebben is, de próbálunk eleget tenni annak, hogy lássátok azt a tiszteltet, amit megérdemeltek. Mi is szeretnénk hasonlóképpen kivívni ezt a pályán. Cserélődik a csapat, szerencsére minőségi játékosok érkeztek a DVSC-hez. Mindenki tudja, milyen célokért küzd a gárda. Előrefelé szeretnénk tekinteni, közösen. A csapat sokkal agresszívabb, fegyelmezettebb, gólra törőbb és emocionálisabb lesz, ez köszönhető az új stábnak.

Dzsudzsák Balázs végezetül elmondta, szeretné megérni, hogy újra kupát vagy érmet nyerjen a Lokival, és arra törekszik, hogy egy erős Debrecent alkossanak, és becsülettel egymás szemébe tudjanak nézni a szurkolókkal. Dzsudzsák egy titkot is elárult:

ígéretet kapott rá, hogy októberben 109. alkalommal is pályára léphet a nemzeti csapatban (a drukkerek vastapssal fogadták a hírt)

– írja a haon.hu.

Mint ismert, a magyar válogatott legközelebb szeptember 23-án és 26-án lép pályára a Nemzetek Ligájában, az októberi program azonban egyelőre még nem ismert. Dzsudzsák Balázs jelenleg Király Gáborral áll holtversenyben a válogatottsági örökranglista élén 108-108 mérkőzéssel.

A montenegrói válogatott, Dusan Lagator is szót kapott.

Sok jót hallottam a klubról, boldogan csatlakoztam a kerethez. Azt gondolom, jól sikerült a felkészülés, most pedig már a bajnokság a legfontosabb mindenkinek. Hiszek a csapatban, remélem, sokan szurkolnak majd nekünk a stadionban.

Olvastad már?
Fradi-Slovan: Rasszizmus miatt szektorbezárások és komoly pénzbüntetés a pozsonyiaknak - akár két évre is kitilthatják a szlovák szurkolókat
Rassszizmus, pirotechnika és pályára dobált tárgyak miatt kapott komoly pénzbüntetést a Slovan, amelynek szurkolói nem utazhatnak el az idegenbeli EL-selejtezőre - sőt, később ebből akár kétéves kitiltás is lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz