Dzsudzsák a válogatottról: "Ha hívnak, megyek, nekem senki felé nem kell elszámolnom"

Dzsudzsák Balázs továbbra is el tudja fogadni, ha már nem számolnak vele a magyar válogatottnál, nem érzi magát idősnek 35 évesen sem a pályán és tavasszal előre akar lépni a DVSC-vel a bajnokságban.
Dudás Gábor 2021. december 23., csütörtök 10:30
Dzsudzsák Balázs továbbra is el tudja fogadni, ha már nem számolnak vele a magyar válogatottnál, nem érzi magát idősnek 35 évesen sem a pályán és tavasszal előre akar lépni a DVSC-vel a bajnokságban.
Szerző: Dudás Gábor 2021. december 23., csütörtök 10:30

Dzsudzsák Balázs egyáltalán nem bánta meg, hogy tavaly szeptemberben az akkor még NB II-es Debrecenbe igazolt.

- Nagyon jól érzem magam Debrecenben, nagyon jó az öltözőnk, abszolút minden tökéletes ahhoz, hogy az ember ki tudja hozni magából a maximumot és jól érezze magát. Egy percig sem bántam meg, hogy hazatértem. A teljesítményünk hagy némi kívánnivalót maga után. Kell egy fajta stabilitás, és ha ebben előre tudunk lépni, akkor a tavaszunk sokkal nyugodtabb és sikeresebb lesz - mondta a szélső a Digi Sport híradójának, a Sport 24-nek.

A Loki gyengébb szereplése ellenére a csapatkapitány nem zárt rossz őszi idényt egyénileg, hiszen 15 meccsen 6 gólig és hét gólpasszig jutott.

- Fontosabb most a csapat teljesítménye, nyilván az, hogy hozzá tudok ehhez járulni számokban, amivel a csapat sikeres tud lenni, az nagyon boldoggá tesz. Nekem is vannak célkitűzéseim, egyelőre jó úton haladok saját magammal szemben, minden idénynek úgy megyek neki, hogy vannak számok, amelyeket szeretnék elérni.

Olvastad már?
A Loki válogatott támadója: "Mi játékosok áruk vagyunk" - két klubnál nem érezte jól magát a végén
Ugrai Roland pontosan látja a hibáit és az erősségeit, nem tartja magát önzőnek, az egy az egy elleni játékot kedveli. A Debrecen csatára pályafutása során két klubnál nem érezte jól magát a végén.
Elolvasom

Dzsudzsák éppen ma, azaz december 23-án ünnepli a 35. születésnapját.

- Abszolút nem érzem magam 35 évesnek, nyilván kimondani sok, vagy mondhatom, hogy furcsa, de abszolút nem érzem magam annyinak. Sőt, azt mondom, ha jó közegben van az ember, és jó emberekkel veszi magát körbe, akkor abszolút azt érzi, hogy közéjük tartozik, a mi öltözőnk pedig eléggé fiatal, a fiatalok pedig húznak magukkal. Szóval tényleg csak a szám, a 35 az, amit picit zavaró kimondani, de ez van.

Arról, hogy jelenleg mit gondol a válogatottságról, csak röviden beszélt, a saját pályafutására viszont már most is örömmel tekint vissza.

Ha hívnak, megyek, ha nem hívnak, azt is el tudtam már az elmúlt két évben fogadni. 108-szor már ott voltam, ezt rajtam kívül még Király Gabi tehette meg. Úgyhogy, ha valakinek, akkor nekem biztosan nem kell senki felé elszámolnom. Ezt a karriert szívesen megosztanám bárkivel, tiszta lelkiismerettel

- tette hozzá Dzsudzsák.

Olvastad már?
Rossi: "Ha a válogatottban akar szerepelni, sokkal többet kell futnia" - interjú a kapitánnyal az új középcsatárról, a két himnuszról és a honosításokról
Az év csúcspontja számára a németek elleni döntetlen volt az Eb-n, az albánok elleni hazai vb-selejtezőt viszont szívesen elfelejtené. Marco Rossi nem igazán találja Szalai Ádám utódját, az egyik lehetséges jelölt túl keveset játszik, a másik meg túl keveset fut. Volt megkeresése a Premier League-ből is, de maradt a válogatottnál, amelynek viszont lehet akár Angliából honosított játékosa is. A csakfoci.hu interjúja a szövetségi kapitánnyal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz