Bunkóság a köbön: Ezért akadt ki Szalai Ádám Fellainire - videók

Dühös és csalódott volt a csatár.
Dudás Gábor 2016. június 27., hétfő 9:34
Dühös és csalódott volt a csatár.
Szerző: Dudás Gábor 2016. június 27., hétfő 9:34

Szalai Ádámnak ezúttal is hálátlan feladat jutott a belga védők között, óriásit harcolt a vasárnapi nyolcaddöntőn is a támadó, aki a találkozót követően nagyon szomorúan értékelt az M4-nek.

- Nehéz hirtelen szavakat találni. Ha egy csapat 4-0-ra kikap, akkor sok más dolog nem számít. A düh meg a csalódás nagy bennem, remélem, hogy ez majd enyhülni fog bennem. De így a meccs után annyira nem tudok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Megmondom őszintén, ez a meccs kicsit másra emlékeztetett engem, bár előtte volt három fantasztikus meccs, fantasztikus élményekkel, remélem, hogy hétfőtől pozitívabban látom majd a dolgokat, mert ez a meccs nem tetszett. A szurkolóinknak hatalmas köszönet itt és otthon is, köszönjük, hogy mellénk álltak, sajnáljuk, hogy így alakult ez a mérkőzés – nyilatkozta az osztrákok elleni Eb-nyitómeccsünkön betaláló támadó.

A találkozó végén Szalai összetűzésbe került Marouane Fellainivel, a Manchester United csereként beállt középpályásával, aki lekönyökölte csatárunkat, majd még tetézte is tettét azzal a sportszerűtlen lépéssel, hogy a négyest mutogatta Szalainak, a kapott góljaink számával cukkolva a magyar játékost…

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz