Fotó: www.mlsz.hu

Bolgár-magyar: 2500-an lehetnek a vendégszektorban - ennyibe kerül egy jegy

Az Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjére február 21-én, pénteken indul a jegyértékesítés.
Nyikes Zoltán 2020. február 7., péntek 16:37
Fotó: www.mlsz.hu
Az Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjére február 21-én, pénteken indul a jegyértékesítés.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 7., péntek 16:37

A Nemzetek Ligája rájátszásában először Szófiában, március 26-án, csütörtökön lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány csapata a nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel kiharcolásáért. Továbbjutás esetén pedig március 31-én a Románia-Izland párosítás győztesét fogadja a Puskás Arénában a magyar csapat.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban, helyi idő szerint 21.45-kor kezdődő mérkőzésre, 2500 magyar szurkoló válthat belépőt – írja az mlsz.hu.

A csapattal tartó drukkerek ezúttal is névre szóló vouchereket vásárolhatnak (teljes név, valamint születési hely és idő megadásával), egységesen 2000 forintért darabját. A voucherek – személyazonosság ellenőrzése után – a helyszínen válthatók jegyekre, ennek pontos menetéről és helyszínéről később ad tájékoztatást az MLSZ hivatalos oldala.

Az értékesítés február 21-én, pénteken, 10 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve az InterTicket Kft. viszonteladói hálózat irodáiban. Egy tranzakció alkalmával hat voucher vásárolható. Ez alkalommal a Szurkolói Klub tagjaira is ugyanazok a vásárlási feltételek vonatkoznak, mint a többi jegyvásárlóra.

Marco Rossi szövetségi kapitány, a tervek szerint, március 16-án hirdeti ki a  válogatott keretét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz