Bogdán: Lehet, hogy nem leszek válogatott, amíg Storck a kapitány

Jót tesz neki az állandó játéklehetőség, de a magyar válogatottba nem lesz könnyű bekerülnie - el is mondta, miért.
Dudás Gábor 2016. november 7., hétfő 9:53
Jót tesz neki az állandó játéklehetőség, de a magyar válogatottba nem lesz könnyű bekerülnie - el is mondta, miért.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 7., hétfő 9:53

A wigani lehetőségnek hála Bogdán Ádám úgy érzi, kilábalt a liverpooli hullámvölgyből. A Borsnak nyilatkozott az angol másodosztályban folyamatosan védő hálóőr.

- A játéklehetőség a legjobb mód, hogy túllépjek a nehezebb időszakon. Számomra elfelejtődnek ezek a hibák, még ha a közvélemény számára nem is. Egyébként sem történt olyan, ami más kapussal ne esne meg (…) Nem zártam még le teljesen a liverpooli kalandot, mert jó ajánlólevél egy ilyen óriási klub kötelékébe tartozni, de az valószínűtlennek tűnik, hogy a jövőben jó pozícióba kerüljek a nagy nevű csapatnál.

Ami a válogatottat illeti, Bogdán az Eb-re már nem utazott a csapattal és azóta sem számol vele Bernd Storck szövetségi kapitány. A kapus szerint lehet, hogy ez már így is marad, bár ő szeretne visszatérni.

- Az, hogy a kapitány előre, versenyhelyzet nélkül kijelentette, hogy nem visz ki az Eb-re, nekem nem volt fair. Azóta nem beszéltünk. Tiszteletben tartom a döntését, de nem gondolom, hogy nekem kellene könyörögnöm a lehetőségért. A válogatottat to­vábbra is szívügyemnek tekintem, szeretnék visszatérni, de lehet, hogy erre a Storck-érában nem lesz lehetőségem - magyarázta Bogdán.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz