Válaszolt Rossi hívására a Fradi-légiós: "Ukrajna színeiben játszani gyermekkori álmom"

Ihor Haratin a korábbiaknál egyértelműbben fogalmazott: célja, hogy felhívja magára az ukrán szövetségi kapitány, Andrij Sevcsenko figyelmét.
Csakfoci Admin 2019. november 30., szombat 13:45
Ihor Haratin a korábbiaknál egyértelműbben fogalmazott: célja, hogy felhívja magára az ukrán szövetségi kapitány, Andrij Sevcsenko figyelmét.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 30., szombat 13:45

Nyáron jelezte Marco Rossi szövetségi kapitány, hogy egy határon túli játékossal tárgyal a magyar válogatottban történő debütálásról, majd néhány hete az is kiderült, hogy a megkörnyékezett játékos nem más volt, mint Ihor Haratin, a Ferencváros középpályása.

A magyar felmenőkkel rendelkező, munkácsi születésű ukrán futballista akkor nem vetette el, hogy egy napon a mieink színeiben lép majd pályára, ám kiemelte, ezt a döntést még erősen meg kell fontolnia.

A héten azonban már sokkal világosabban fogalmazott a januárban Szergej Rebrov által a Fradihoz csábított légiós: pénteki nyilatkozatában jelezte, hogy gyermekkora óta a sárga-kék mezről álmodik.

- Az ukrán válogatottól eddig senki sem keresett, így az én feladatom annyi, hogy dolgozzak, játsszak, és bizonyítsak. - idézi Haratint az ua-football.com. - Ukrajna színeiben játszani gyermekkori álmom. Persze ez leginkább rajtam áll, de a szakmai stábon is, hogy megadják-e a lehetőséget.

A különböző korosztályokban 24 ukrán utánpótlás-válogatott mérkőzésen résztvevő 24 éves középpályás a Ferencváros színeiben szűk egy év leforgása alatt 40 meccsen 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz