Balhé a Wembley-ben: Magyar szurkolókkal csaptak össze az angol rendőrök - fotók, videó

Az angliai cikkek elég különbözőképpen számolnak be arról, miért robbant ki a verekedés a vendégszektornál az angol-magyar vb-selejtezőn.
Dudás Gábor 2021. október 12., kedd 21:10
Az angliai cikkek elég különbözőképpen számolnak be arról, miért robbant ki a verekedés a vendégszektornál az angol-magyar vb-selejtezőn.
Szerző: Dudás Gábor 2021. október 12., kedd 21:10

Több angol lap is fotókat mellékelve számolt be arról az összecsapásról, ami a Wembley Stadionban tartózkodó magyar szurkolók egy csoportja és a londoni arénában biztosító rendőrök, illetve biztonságiak között robbant ki. Rögtön az angol-magyar vb-selejtező első perceiben.

Volt olyan lap, amely szerint a magyar drukkerek verbális inzultusai miatt mentek intézkedni a rendfenntartók, egy másik forrás szerint a vendégszurkolók felálltak, illetve átmásztak a székeiken, ezért léptek akcióba az egyenruhások. Olyan portál is akadt, amely szerint az angolok meccs előtti térdelését célzó pfujolás és egy molinó miatt robbant ki a balhé.  Mindez azután történt nem sokkal, hogy az angolok jól hallhatóan kifütyülték a magyar himnuszt.

A rendfenntartók aztán gumibotokkal és viperákkal is igyekeztek rendet tenni a magyar szektorban, állítólag azért, hogy megakadályozzák a nagyobb tömegbotrányt. Ott azonban a hírek szerint lengyelekkel is megerősített magyar drukkercsoporttal meggyűlt a bajuk.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Tovább az összes átigazoláshoz