Baj lehet: Az MLSZ a szurkolókhoz fordult a válogatott meccse előtt

Súlyosabb büntetést is kaphatunk, ha…közleményt adott ki a szövetség az Andorra elleni vb-selejtezőt megelőzően.
Dudás Gábor 2016. november 11., péntek 17:15
Súlyosabb büntetést is kaphatunk, ha…közleményt adott ki a szövetség az Andorra elleni vb-selejtezőt megelőzően.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 11., péntek 17:15

Az MLSZ egy pénteken megjelent közleményben kérte a magyar válogatott szurkolóit, hogy tartsák be az Andorra elleni, vasárnapi mérkőzésre (Groupama Aréna, 18:00) is vonatkozó előírásokat.

"A Lettországi elleni, idegenbeli vb-selejtezőt követően a FIFA pénzbüntetést rótt ki az MLSZ-re a magyar szurkolók tiltott cselekményei miatt, ám visszaesőként ennél súlyosabb szankciót is kiszabhat a nemzetközi szövetség, amely a magyar válogatottat sújtaná, emiatt kérjük szurkolóink megértését és együttműködését" – írja a valogatott.mlsz.hu.

És amit még tudni kell:

"A stadion melletti építkezés miatt csak korlátozott korlátozott számban érhető el parkolóhely a stadion közvetlen közelében. Az Albert út forgalma a mérkőzés napján szabályozottan zajlik, a mérkőzés időszakában igénybevétele csak a mérkőzéssel kapcsolatban lehetséges. A parkolás csak a környező utcákban lesz elérhető. Kérjük, hogy tömegközlekedést vegyenek igénybe, azzal érkezzenek a torlódások elkerülése miatt a stadionhoz.

A jegypénztárak nem lesznek nyitva a mérkőzés napján a stadionnál.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés végéig őrizzék meg jegyeiket. Egyúttal felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a jegytulajdonosok csak a saját jegyeikkel lépjenek be, ne használják fel a más nevére szóló jegyeket, mert az hatósági eljárást von maga után.

Kérjük a szurkolókat, hogy használják ki a stadion korábbi nyitását (16.00), hogy a kapuknál ne alakuljon ki torlódás, és mindenki számára kényelmes legyen a beléptetés. Felhívjuk figyelmüket, hogy minden szurkoló a jegyén szereplő kapunál jelentkezzenek belépésre, a lelátón pedig a jegyen szereplő helyet foglalja el, ne álljanak meg a lépcsőkön, illetve hagyják szabadon a menekülési útvonalakat.

Kérjük, ne hozzanak magukkal a pályarendszabályban tiltott tárgyakat (pl.: üdítős palackokat, esernyőt), vagy nagy méretű táskát, hátizsákot, mert azt mindenképpen a megőrzőben kell hagyniuk a belépés előtt.  A stadionba csak kézben elférő, méretével a kilátást nem zavaró, nemzeti színű, és maximum településnévvel ellátott zászlókat, és előzetesen engedélyezett molinókat hozhatnak be a stadionba a szurkolók. Egyéb jelképeket, zászlókat szintén a megőrzőben kell hagyniuk, melyekről a rendezők fognak intézkedni a beléptetés során. Kérjük, hogy a molinók és zászlók kihelyezésénél kövessék a rendezők útmutatásait.

Amennyiben a bérletes szurkolóink belépőjén megsérült a vonalkód, kérjük, nyomtassák újra a jegyet, ha online vásárolták a bérletet, ha pedig jegyirodában jutottak hozzá, akkor jelentkezzenek valamely partnerirodánk vevőszolgálatán.

Külföldi állampolgárok az utalványokat a helyszínen válthatják be meccsjegyre, legkorábban három órával a kezdő sípszó előtt."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz