Svájci-magyar: Az NB I-es gólvágót és a közönségkedvenc csatárt is a kezdőbe raknák olvasóink

Egy napon át szavazhattak a csakfoci.hu olvasói arról, hogy állítanák össze a magyar válogatott kezdőcsapatát a Svájc elleni világbajnoki selejtezőn, íme az eredmények.
Csakfoci Admin 2017. október 7., szombat 12:31
Egy napon át szavazhattak a csakfoci.hu olvasói arról, hogy állítanák össze a magyar válogatott kezdőcsapatát a Svájc elleni világbajnoki selejtezőn, íme az eredmények.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. október 7., szombat 12:31

Honlapunk olvasóinak mintegy 24 órája volt összeállítani, milyen összeállításban küldenék ki válogatottunkat a mai, svájci világbajnoki selejtezőn.

Hátul nincs meglepetés

A kapuban meggyőző fölénnyel végzett az élen a Leipzig kapusa, Gulácsi Péter, és a védelemben sem húztak nagyon merészet a voksolók: Bese jobbvédőként, Korhut balhátvédként kaphat szerepet, míg a védelem tengelyébenben a Guzmics-Kádár páros léphet pályára.

Többségében Fradi-játékosokkal támadnának az olvasók

A középső, inkább védekező szellemű középpályások között a légióspáros, Nagy Ádám és Elek Ákos lett a befutó, míg a támadóharmadban a Ferencváros játékosait favorizálták az olvasók.

A két szélre az egyaránt zöld-fehérben futballozó Lovrencsics Gergőt és az NB I góllövőlistáját vezető, remek formában lévő Varga Rolandot tennék a legtöbben a kezdőbe, míg a csatár mögött a tengerentúlon játszó Stieber Zoltánnak szavaznának bizalmat.

A csatárposzton Böde Dániel 67 %-os aránnyal végzett az élen, megelőzve - az MTI szerint kezdő - Eppel Mártont, valamint Ugrai Rolandot.

A magyar válogatott kezdőcsata a mai esti Svájc elleni, idegenbeli meccsen a csakfoci.hu olvasóinak szavazatai alapján:

Gulácsi - Bese, Guzmics, Kádár, Korhut - Nagy Á., Elek - Lovrencsics, Stieber Z., Varga R. - Böde

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz