Fotó: mlsz.hu

Angol-magyar: Bedobnák a mélyvízbe a 19 éves tehetséget a szurkolók – így kezdenénk a vb-selejtezőn

Több mint kétezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Anglia elleni vb-selejtező előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Nyikes Zoltán 2021. október 12., kedd 12:09
Fotó: mlsz.hu
Több mint kétezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Anglia elleni vb-selejtező előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 12., kedd 12:09

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Anglia elleni, idegenbeli világbajnoki selejtező-mérkőzésre.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül valamivel több mint 2 ezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, szinte pontosan 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az Albánia elleni vb-selejtezőn is alkalmazott 3-5-2-es felállást követve szavazhattak.

A kapuban nem történt meglepetés, olvasóink 75%-a ezúttal is egyértelműen Gulácsi Péternek szavazna bizalmat.

A hátsó hármast már nem a megszokott játékosok alkotják, igaz ezúttal Botka Endre eltiltás, Willi Orbán pedig sérülés miatt nem bevethető, az ő távollétükben Lang Ádámot (38%), a 19 éves Balogh Botondot (31%) és Szalai Attilát (57%) küldenék pályára a szavazók.

A jobboldalon akárcsak az albánok ellen, ezúttal is Loic Nego lett a befutó (45%), a másik szélen viszont cserélnének olvasóink és Nagy Zsolt helyén Holender Filipet (36%) kezdetnék. A középpálya közepe változatlan, Nagy Ádám (48%), Schäfer András (35%) és Szoboszlai Dominik (37%) kapta a legtöbb voksot, míg a szavazóink ezúttal is Sallai Rolandnak (51%) és Sallói Dánielnek (28%) szavaznának bizalmat elöl.

A VÁLOGATOTT ANGLIA ELLENI KEZDŐCSAPATA A CSAKFOCI.HU OLVASÓINAK SZAVAZATAI ALAPJÁN:

Gulácsi - Lang, Balogh, Szalai A. - Nego, Nagy Á., Schäfer, Szoboszlai, Holender - Sallai, Sallói.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz