Aggódik a belga kapitány: "Látták a magyarokat Portugália ellen?"

Az edzői stáb azért óvatosabb, mint a játékosok.
Dudás Gábor 2016. június 24., péntek 8:28
Az edzői stáb azért óvatosabb, mint a játékosok.
Szerző: Dudás Gábor 2016. június 24., péntek 8:28

Marc Wilmots belga szövetségi kapitány: - Nagyon jó, hogy 6 pontot szereztünk a csoportban, az olaszoktól elszenvedett vereség óta sokat javult a játékunk. Néhányan már eltemettek bennünket, de még mindig ugyanaz a csapat vagyunk. Most egy új bajnokság következik, Magyarország ellen mindenképpen türelmesnek kell majd lennünk. Inkább játszanék egyébként a spanyolokkal vagy az angolokkal, mivel akkor nem lenne veszítenivalónk. Az újságírók azt mondják, könnyű ágra kerültünk, én ezt nem így látom. Látták a magyarokat Portugália ellen? Önök újságírók akkor is nevettek, amikor Wales legyőzött minket. Meg lehet nézni, hogy ők most hol tartanak.

Vital Borkelmans, a belgák másodedzője: - Magyarország egészen biztosan kemény ellenfél lesz. Jól dolgoznak együtt csapatként, és a támadójátékuk is figyelemreméltó. Annak a csapatnak, amely három gólt tud lőni a portugáloknak, biztos, hogy van spiritusz a játékában. Megpróbálunk majd higgadtak maradni, és csak a következő lépésre koncentrálni. Kielemezzük majd a magyarok játékát, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy vasárnapra készen álljanak a játékosok.

Radja Nainggolan: - Erősek voltunk a csoportmeccsek során, de most már előre kell néznünk. Mert egy olyan meccs vár ránk, ami csak papíron egyszerű, valójában nincsenek már könnyű találkozók az Eb-n. Magyarország megnyerte a csoportját, például Portugáliát is megelőzve, óvatosnak kell lennünk az ilyen csapatokkal szemben. Nekünk nyernünk kell, nekik viszont nincs már veszítenivalójuk. A kis országok, mint Albánia vagy Románia, már megmutatták, képesek jó futballt játszani. A magyarok is nagyon sokat fejlődtek, tisztelnünk kell őket, amellett, hogy tisztában vagyunk a saját képességeinkkel is.

Eden Hazard: - Kemény meccs lesz. Láttuk a magyarok portugálok elleni meccsének végét szerdán az öltözőben. Szeretnénk gyors és technikás futballt bemutatni. Ha ez sikerül, nagy esélyünk lehet a továbbjutásra.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz