Afrika tett róla, hogy a magyar válogatott kicsússzon a TOP 40-ből

Továbbra is Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáját. A magyar válogatott két helyet visszaesve a 41. pozíciót foglalja el.
Dudás Gábor 2022. február 10., csütörtök 11:21
Továbbra is Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáját. A magyar válogatott két helyet visszaesve a 41. pozíciót foglalja el.
Szerző: Dudás Gábor 2022. február 10., csütörtök 11:21

A FIFA legutóbb 2021 végén, decemberben frissítette a rangsort, akkor Marco Rossi csapata a 39. helyen állt most, a friss, február 10-i listán pedig a 41. Ehhez az Afrika-kupán történtek is hozzájárultak: a döntős Egyiptom és a házigazda Kamerun is megelőzte a mieinket. A fekete kontinens legnagyobb tornáját megnyerő Szenegál története legjobb helyezését elérve már a 18.

Az első három helyen változatlan a sorrend: az élen Belgium áll, a második Brazília, a harmadik pedig Franciaország. A negyedik helyre feljött Argentína, amely megelőzte a tavalyi Eb-döntős Angliát.

Nemzetek Ligája-ellenfeleink közül az angolok mellett az Európa-bajnoki címvédő Olaszország is a közvetlen elit tagja (6.), Németország pedig a 12.

Olvastad már?
Meglepő: Az olaszok egy harmadosztályú csapat stadionjában fogadják a magyar válogatottat a Nemzetek Ligájában
Eldőlt, hogy Marco Rossi csapata júniusban Cesenában mérkőzik majd az Eb-győztes olaszokkal a Nemzetek Ligájában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz