Ádám Martin az olaszok ellen elmaradt büntetőről: "Ha ez nem volt 11-es, akkor gyalog megyek Koreáig"

A csatár egyértelműnek tűnő 11-est harcolt ki Olaszország ellen.
Dudás Gábor 2022. szeptember 27., kedd 17:55
A csatár egyértelműnek tűnő 11-est harcolt ki Olaszország ellen.
Szerző: Dudás Gábor 2022. szeptember 27., kedd 17:55

Mint ismeretes, a magyar válogatottól búcsúzó Szalai Ádámot Ádám Martin váltotta az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-találkozó (0-2) 76. percében. A dél-koreai Ulsan játékosának nem kellett sok, hogy máris a figyelem középpontjába kerüljön, Fiola beadása után került helyzetbe 11 méterre a kaputól, de nem tudta eltalálni a labdát, mert hátulról Bastoni két kézzel fellökte, hatalmas meglepetésére azonban a francia játékvezető, Bastien Benoit nem ítélt büntetőt, még úgy sem, hogy a VAR-szobában visszanézték az esetet.

A korábbi angyalföldi, kaposvári és paksi csatár a találkozót követően Szalai búcsújáról, a mérkőzésről és az elmaradt 11-esről is nyilatkozott az MTI-nek - utóbbiról igencsak emlékezetes módon.

- Szalai Ádám személyében egy rendkívül fontos embert veszítettünk el a pályán és az öltözőben egyaránt, de ilyen a futball, csinálnunk kell tovább. Az első félidőt kiegyenlítettnek láttam, de a második bekapott gólt követően már futottunk az eredmény után, és bár megvoltak a lehetőségeink, a kapu előtt nem tudtunk elég határozottak lenni. Ugyanakkor nem lehetünk elégedetlenek, hiszen a csoportban szerzett tíz pontot előzetesen minden magyar ember csukott szemmel aláírta volna.

Viszont ha ez nem volt tizenegyes, akkor gyalog megyek Koreáig...

- fogalmazott a tavalyi NB I-es gólkirály.

Olvastad már?
Magyar-olasz: "Anglia és Németország hóhérja megérdemelt volna egy gólt, Donnarumma sci-fije, Szalai Ádám és a zsák szén" - lapszemle
Ezt írják az olasz lapok, miután Magyarország 2-0-ra kikapott hétfőn az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz