A világ egyik legdrágább játékosa: "Magyarország talán nehezebb ellenfél lesz, mint a német válogatott"

Joao Félix, a spanyol bajnok Atlético Madrid és a magyar válogatottal majd egy csoportban küzdő portugál válogatott támadója meglepőnek tűnő kijelentést tett egy pénteki sajtótájékoztatón a leendő Eb-ellenfeleikkel kapcsolatban.
Dudás Gábor 2021. május 28., péntek 17:27
Joao Félix, a spanyol bajnok Atlético Madrid és a magyar válogatottal majd egy csoportban küzdő portugál válogatott támadója meglepőnek tűnő kijelentést tett egy pénteki sajtótájékoztatón a leendő Eb-ellenfeleikkel kapcsolatban.
Szerző: Dudás Gábor 2021. május 28., péntek 17:27

Az Atléticóhoz 2019-ben 126 millió euróért igazolt Joao Félix a portugál válogatott pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy esélyesnek tartja címvédő csapatát a nyári Európa-bajnokság megnyerésére, de közel sem lesz egyszerű a végső győzelemhez vezető út.

Mint ismeretes, Portugália a "halálcsoportba" került a világbajnoki címvédő franciákkal, a korábbi többszörös vb- és Eb-győztes németekkel és a társházigazda magyar válogatottal, ráadásul a németek és a magyarok hazai pályán léphetnek majd pályára ellenük Münchenben, illetve Budapesten. Joao Félix pedig a mieinket sem becsüli le, sőt...

- Nagyon erős válogatottakkal nézünk szembe, de hát ezek mégiscsak Eb-meccsek lesznek, azok meg mindig nehezek...

Magyarország talán nehezebb ellenfél lesz, mint a német válogatott.

De azért dolgozunk, hogy ezeken a mérkőzéseken minél jobban teljesítsünk. Minden válogatott tisztában van azzal, hogy nagyon jók vagyunk, és emiatt az ellenfeleink mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy minél előbb kiessünk a tornáról. Mi viszont igyekszünk ezt elkerülni és a lehető legmesszebb akarunk eljutni a tornán – idézte a legdrágább portugál játékos szavait a MaisFutebol.

Olvastad már?
Eb 2020: Öt olasz a torna álomcsapatában, Ronaldo kimaradt - az összes hír az Európa-bajnokságról itt!
Június 11. és július 11. között, 12 UEFA-tagország 11 városában - köztük Budapesten - rendezik meg a 2020-ról idénre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott is részt vesz. A csakfoci.hu részletesen foglalkozik az Eb-vel és minden vele kapcsolatos hírrel Eb-rovatában!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz