A Vidi bolgár légiósa a vesztes meccs után: "A magyar válogatott erős, de egyre feszültebb" - videó

Georgi Milanov szerint nincs olyan erősségünk, ami ellen a kapitányuk ne tudna kitalálni valamit. A szurkolók sem voltak nagyon kiváncsiak a felforgatott bolgár csapat vesztes meccsére.
Dudás Gábor 2020. február 27., csütörtök 10:50
Georgi Milanov szerint nincs olyan erősségünk, ami ellen a kapitányuk ne tudna kitalálni valamit. A szurkolók sem voltak nagyon kiváncsiak a felforgatott bolgár csapat vesztes meccsére.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 27., csütörtök 10:50

Amint arról beszámoltunk, hiányosabb kerettel, de egyfajta főpróbát tartott a bolgár válogatott a Magyarország elleni Nemzetek Ligája-playoff meccs, illetve Eb-pótselejtező előtt. Ellenfelünk Fehéroroszországgal találkozott szerdán és 1-0-s vereséget szenvedett hazai pályán.

Bulgária igencsak szerény szurkolói érdeklődés mellett, és meglehetősen felforgatott, kísérleti összeállításban - például a Ludogorec játékosai nélkül - lépett pályára szerdán: G. Georgiev - Turitsov, Velkov, Zanev, Goranov - Malinov, Milanov - Tonev, D. Iliev, Delev - Isa Mustafa

A szófiai találkozón pályára lépett az a Georgi Milanov is, aki a MOL Fehérvár FC légiósa, így testközelből ismeri a magyar labdarúgást. A szerdai meccsen a 76. percig volt a pályán a középpályás, aki így nyilatkozott az elveszített felkészülési találkozót követően:

- Ez a vereség nem tesz túl jót a csapat körül uralkodó hangulatnak, de próbáltunk 100 százalékot nyújtani a pályán. Szerintem rég nem volt ennyi lehetőségünk egy mérkőzésen. Ami a pótselejtezőket illeti: mind a négy érintett csapatnak ugyanúgy 25 százaléknyi esélye van a kijutásra.

A magyaroknak erős csapatuknak van, de nem tudok olyat, ami ellen Georgi Dermendzhiev szövetségi kapitány tapasztalatából adódóan ne tudna ki találni valamit, akár a taktika terén. Tanácsokat tudok adni majd a csapattársaimnak a magyar válogatott kapcsán. Ellenfelünk nagy magabiztossággal várja a márciusi mérkőzést, önbizalma egyre erősebb, ahogy közeledik a mérkőzés, de szerintem egyre feszültebbek ők is.

Bízom benne, hogy tökéletesen felkészülünk majd és mindent megteszünk a győzelemért - idézi Milanovot a topsport.bg.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz