A magyar válogatott másodedzője a selejtezőcsoportról: „Tisztán kívülállók vagyunk”

Andreas Möller szerint ezzel együtt egy nagy csapatot meg kell vernünk.
Budai László 2016. november 26., szombat 13:30
Andreas Möller szerint ezzel együtt egy nagy csapatot meg kell vernünk.
Szerző: Budai László 2016. november 26., szombat 13:30

Ismét a magyar futballal foglalkozott a német sajtó, ezúttal a Frankfurter Rundschau írt a nemzeti csapatról. A lap megemlíti, hogy az Európa- és világbajnok Andreas Möller a szövetségi kapitány Bernd Storckkal, valamint Holger Gehrke kapusedzővel a legjobb 16 közé vezették a magyarokat az Európa-bajnokságon.

- A kis Magyarország visszatért Európa futballszínpadjára. Ez egy egészen nagyszerű, fantasztikus év volt – mondta a válogatott német másodedzője.

A honlap azt is megemlíti, hogy a magyar nemzeti tizenegynek rendkívül nehéz dolga lesz, ha a világbajnokságra is ki akar jutni, hiszen Svájc és Portugália személyében két komoly riválisa van. Igaz, a portugálokkal egy 3-3-as döntetlent az Eb-n is tudtak játszani.

- Mi tisztán kívülállók vagyunk ebben a csoportban. De egy nagy csapatot mindenképp meg kell vernünk! – mondta Möller az esélyekkel kapcsolatban.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz