A magyar válogatott visszatérője meglepődött a meghívón: "Jó formában voltam akkor is, amikor otthon játszottam"

Gyucsó Ádám elmondása szerint meglepetésként érte a válogatott meghívó. Hozzátette, jó formában játszott akkor is, amikor idehaza játszott hétről hétre.
Csakfoci Admin 2020. november 3., kedd 12:12
Gyucsó Ádám elmondása szerint meglepetésként érte a válogatott meghívó. Hozzátette, jó formában játszott akkor is, amikor idehaza játszott hétről hétre.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 3., kedd 12:12

Legutóbb, 2018. október 15-én öltötte magára a magyar válogatott mezét Gyurcsó Ádám, aki akkor az Észtország elleni 3-3-ra végződő Nemzetek Ligája-párharc során a kispadon foglalt helyet. Most ismét ott van Marco Rossi csapatában, és készülhet a november 12-i Izland elleni sorsdöntő Eb-pótselejtezőre, majd a Szerbia és Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre is.

A behívó kapcsán az M1 aktuális csatornának elmondta, jó formában érzi magát, ezzel együtt meglepődött a behívásán.

- Meglepetésként ért a meghívó. Bár azt gondolom, jó formában voltam akkor is, amikor otthon játszottam, és nem kerültem be a keretbe. Most ismét jó formában érzem magam. Azért is lepődtem meg, mert nagyon régen voltam a válogatottban. Örülök, hogy ismét számításba kerültem, minden edzésen bizonyítani akarom, hogy megmutassam igenis helyem van a válogatottban. Ha nem is lesz telt ház Izland ellen a járvány miatt, de kinn lesz sok ezer ember, ami annyi energiát ad, hogy én csak győzelmet tudok elképzelni. Szeretnék mindhárom meccsen pályára lépni - jelentette ki Gyurcsó, aki a szezonban nyolc mérkőzésen három gólt rúgott és két gólpasszt jegyzett.

Olvastad már?
Rossi: "Ha a Salzburg nem engedi el Szoboszlait, gyalog fog eljönni" – megint megvédte Szalait a kapitány
A magyar válogatott szövetségi kapitánya a hétfői sajtótájékoztatón beszélt Kleinheisler László visszatéréséről, Izland erősségeiről és a Ferencváros BL-szerepléséről is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz