A magyar válogatott egyetlen törökországi újonca: "Rossi azt mondta, úgyis tudom, mi a feladatom"

Nem csak első behívóját kapta, de azonnal be is mutatkozhatott a felnőtt válogatottban a Dunaszerdahely 21 éves középpályása, Schäfer András.
Dudás Gábor 2020. szeptember 4., péntek 14:58
Nem csak első behívóját kapta, de azonnal be is mutatkozhatott a felnőtt válogatottban a Dunaszerdahely 21 éves középpályása, Schäfer András.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 4., péntek 14:58

Schäfer András a török-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés egyetlen vendég-újoncaként léphetett pályára csütörtökön (a többiek egyelőre csak a kispadig jutottak), és a 60. percben történt beállását követően harcos játékot bemutatva járult hozzá az 1-0-s magyar sikerhez.

A dunaszerdahelyi DAC 21 éves középpályása csapata honlapján arról is beszélt, mit mondott neki Marco Rossi szövetségi kapitány bemutatkozását, illetve beállását megelőzően.

- Nagyon örülök, úgy gondolom, hogy nagyon jól játszott a csapat és tejesen megérdemelten nyertünk. Nagyon boldog vagyok, hogy győztes meccsen debütáltam.

A pályára lépésem előtt a kapitány azt mondta, úgyis tudom, mi a feladatom és hogy harcosan játsszak, pont, ahogyan szoktam.

A lefújást követően gratulált és azt mondta, hogy picit agresszívabb szoktam lenni. Viszont nem akartam, hogy egy az egyben levegyenek, ha kitámadok, és utána kettő az egyre vigyék a labdát. Az első meccsemen viselt mezemet édesapámnak adom születésnapja alkalmából. Általában úgyis ő vigyáz ezekre az ereklyékre - tette hozzá Schäfer.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz