Fotó: www.fradi.hu

A Fradi-légiós döntött a magyar válogatottságról - sajtóhír

Ukrán sajtóhírek szerint a Ferencváros középpályása, Ihor Haratin meghozta döntését a honosítással kapcsolatban.
Nyikes Zoltán 2020. február 21., péntek 10:42
Fotó: www.fradi.hu
Ukrán sajtóhírek szerint a Ferencváros középpályása, Ihor Haratin meghozta döntését a honosítással kapcsolatban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 21., péntek 10:42

Az előző hetekben ismét szóba került, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány szívesen honosítaná a Ferencváros magyar felmenőkkel rendelkező ukrán középpályását, Ihor Haratint.

- Haratin egy nagyon ígéretes és remek játékosa lehetne a válogatottnak, de először meg kell hozni a döntést, hogy valóban szeretne a válogatott tagja lenni. Nem fogom őt győzködni, ha igazán akarja és ezt a teljesítményével is alátámasztja, akkor felöltheti a piros-fehér-zöld mezt - mondta korábban Rossi, aki szerint az ukrán játékos meccsről-meccsre egyre jobb játékossá válik.

Az egyik legismertebb ukrán újságíró, Igor Csiganyik legfrissebb információja szerint Haratin meghozta döntését a magyar válogatottsággal kapcsolatban:

az ukrán középpályás visszautasította a honosítás lehetőségét,

és továbbra is azt reméli, hogy az ukrán válogatott szövetségi kapitánya, Andrij Sevcsenko számítani fog rá a jövőben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz