A finn kapitány: Úgy ünnepeltek, mintha 5-0-ra nyertünk volna a magyarok ellen

Marrku Kanerva rendkívül boldog volt az ellenünk aratott győzelem után. A szakember szerint a középpályán dőlt el a mérkőzés.
Privacsek András 2018. szeptember 9., vasárnap 10:47
Marrku Kanerva rendkívül boldog volt az ellenünk aratott győzelem után. A szakember szerint a középpályán dőlt el a mérkőzés.
Szerző: Privacsek András 2018. szeptember 9., vasárnap 10:47

- Nagyon büszke vagyok a csapatra, szép győzelmet arattunk. Nem voltunk könnyű helyzetben, hiszen több rutinos játékosunk visszavonult és sérülések is nehezítették a helyzetünket. Középpályán sok párharcot nyertünk, ez döntőnek bizonyult. Kemény csata volt, az egyik játékosom agyrázkódást szenvedett. Jót tett a játékunknak a korai gól, azt követően veszélyes kontrákat vezettünk. Hatalmas örömet szereztünk szurkolóinknak, akik úgy ünnepeltek, mintha 5-0-ra nyertünk volna - értékelt Marrku Kanerva, Finnország szövetségi kapitánya.

Olvastad már?
Válogatott: Ennyi helyzetből több meccset meg kell nyerni; Az én hibám volt a gól - visszhangok
Szalai Ádám, a magyar válogatott csapatkapitánya szerint sokkal bátrabb játékra van szükség ahhoz, hogy eredményesek legyenek. Kovács István azt mondta, az ő hibájából kaptuk a gólt. Pátkai Máté úgy látta, sok helyzetünk volt a finnek ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz