Fotó: www.bbcsport.com

A 21. század legjobb Eb-meccse lehet a hatgólos magyar-portugál – itt lehet szavazni

A 2008-as Németország-Törökország Eb-mérkőzéssel kell megküzdenie a számunkra felejthetetlen magyar-portugálnak a BBC szavazásán.
Nyikes Zoltán 2020. május 26., kedd 13:22
Fotó: www.bbcsport.com
A 2008-as Németország-Törökország Eb-mérkőzéssel kell megküzdenie a számunkra felejthetetlen magyar-portugálnak a BBC szavazásán.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 26., kedd 13:22

Szavazást indított arról a BBC Sport honlapja, hogy melyik a 21. század legjobb Eb-meccse. A népszerű portál kiválasztott 16 emlékezetes találkozót a 2000-es Európa-bajnokságtól kezdve, ezeket egyenes kieséses rendszerbe párosította, a drukkerek pedig szerda délutánig voksolhatnak az első körre.

A legjobb 16 között helyet kapott a 2016-os kontinenstornáról a 3-3-ra végződő Magyarország-Portugália találkozó is,

az "ellenfele" pedig a 2008-as Németország-Törökország (3-2) elődöntő, amely hajrája rendkívüli izgalmakat és három gólt is hozott.

"Mindannyian szeretjük, amikor az esélytelenebb csapat ráijeszt a "nagyfiúkra", ugye?" - teszi fel a kérdést a BBC a magyar-portugál visszatekintésében, majd hozzáteszi, hogy a Cristiano Ronaldóval és Nanival felálló luzitánok könnyed győzelmére lehetett számítani előzetesen, ám tévedett, aki ezt gondolta, hiszen Dzsudzsák Balázs vezérletével honfitársaink háromszor is előnybe kerültek, végül pedig hatgólos meccsen döntetlen született.

Szavazni ide kattintva lehet!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz