Magyar válogatott meghívóra vár a Dunaszerdahely játékosa

Reméli, hogy felfigyelnek rá.
Dudás Gábor 2016. november 29., kedd 11:27
Reméli, hogy felfigyelnek rá.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 29., kedd 11:27

Mint ismeretes, a Dunaszerdahely magyar szélsője, Vida Kristopher büntetőt harcolt ki, a végén pedig az ő gólja döntötte el a három pont sorsát a Nagymihály elleni szlovák bajnokin, amely a DAC második sikerét (2-1) hozta új stadionjában.

A mérkőzés hőse reménykedik abban, hogy a remek teljesítmény és az utóbbi idők góljai után megnyílhat a kapu előtte ismét az U21-es válogatott felé.

- Igyekszem arra törekedni. Ez az egyik ami motivál, hogy felfigyeljenek rám és benne tudjak lenni akár a bő keretben. Remélem, hogy be fognak hívni és én azért dolgozom, hogy oda kerüljek – mondta Vida a sportolunk.sk-nak.

 

Edzője, László Csaba is dicsérte fiatal játékosát a portálnak.

- Nem szeretnék senkit sem kiemelni, mert azért voltak a mérkőzésen rossz és jó teljesítmények is. Csapatként győzünk és csapatként kapunk ki. Vida Kristopher eddig élt a lehetőséggel és ez a legfontosabb. Olvastam egy nagyon szép interjút tőle, hogy szeretne visszakerülni az U21-es válogatottba, ezek a gólok és a mérkőzések biztosan kinyitják számára a kaput. Ezt a formát meg kell tartani. Jön nagyon sok olyan mérkőzés, amely fontos számunkra. Az első az a szerdai kupamérkőzés, azt is szeretnénk megnyerni. Összességében jelenleg a csapategység a legfontosabb – tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz