Fotó: Marco Rossi Facebook

Magyar válogatott: Marco Rossi egy ígéretet is tett karácsonyi jókívánságai között - fotó, videó

Ezt üzente a magyar válogatott szövetségi kapitánya a szurkolóknak.
Budai László 2023. december 25., hétfő 13:58
Fotó: Marco Rossi Facebook
Ezt üzente a magyar válogatott szövetségi kapitánya a szurkolóknak.
Szerző: Budai László 2023. december 25., hétfő 13:58

Több felületen és több nyelven is boldog karácsonyt kívánt a magyar válogatott immáron olasz-magyar szövetségi kapitánya, Marco Rossi. Az MLSZ felületén olaszul és magyarul üzent a drukkereknek, míg saját Facebook-oldalán csak magyarul tett közzé bejegyzést. Ez utóbbiban pedig egy ígéretet is tett az érthető módon óriási népszerűségnek örvendő, 2023-ban a mieinket az Eb-re egyenes ágon kijuttató szakember.

Újra itt a Karácsony, és mint mindig, azt kívánom Nektek, töltsétek az ünnepeket békében és nyugalomban a szeretteitek körében. Sikerekben gazdag év van mögöttünk, mely biztosította az EB-re való fontos kijutást! Biztos vagyok abban, hogy kiteszünk magunkért, hogy megvédjük nemzeti színeinket! Hajrá Magyarország és Boldog Karácsonyt!

- írta Rossi.

Olvastad már?
Reszkessetek betörők és Hulk az NB I-ben: Stankovic és Stopli is üzent, Dzsudzsákék ajándékozása, Felcsúton a légiósoktól szólt a "Kiskarácsony, nagykarácsony" - így ünnepel a magyar foci élvonala
A 12 NB I-es klub többsége már megemlékezett valamilyen módon a Karácsonyról internetes felületein, mi pedig összegyűjtöttük a magyar foci több szereplőjének ünnepi üdvözleteit. A csakfoci.hu szerkesztősége ezzel is Áldott, Boldog és Békés Karácsonyt kíván mindenkinek!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz