Magyar válogatott: Két éve infarktust kapott a Koszovó elleni meccsünk román bírója

Ovidiu Hațegan személyében európai topjátékvezető fújja majd a sípot kedden a Magyarország - Koszovó felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában.
Csakfoci.hu 2024. március 24., vasárnap 11:35
Ovidiu Hațegan személyében európai topjátékvezető fújja majd a sípot kedden a Magyarország - Koszovó felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 24., vasárnap 11:35

A magyar válogatott Koszovó elleni felkészülési mérkőzését a román Ovidiu Hațegan vezeti - írja az MLSZ X oldala. Asszisztensei Mircea Grigoriu és Radu Ghinguleac, a negyedik játékvezető Andrei Chivulete lesznek, a VAR-szobából pedig Catalin Sorin segíti a munkájukat.

Hategan 2022 márciusában kapott infarktust, amely után megműtötték. Hosszú időt ki kellett hagynia, az is felmerült, hogy befejezi pályafutását, de erre végül nem került sor.

2018. novemberében ő vezette a Németország-Hollandia Nemzetek Ligája-mérkőzést, amelynek szünetében tudta meg, hogy elhunyt az édesanyja és a meccs után zokogásban tört ki.

A 43 éves Hategan a magyar válogatott számára sem ismeretlen, 2019-ben a nem éppen jó emlékű Wales ellen 2-0-ra elveszített idegenbeli Eb selejtezőn fújta a sípot.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzés kedden 19 órakor kezdődik a Puskás Arénában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz