Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: Egy Fradi-játékost tennének ki a szurkolók a kezdőcsapatból - így állnának fel Bulgária ellen

Vécsei Bálint helyett Nagy Ádámot tennék a kezdőcsapatba a szurkolók a Bulgária elleni Eb-selejtezőn.
Nyikes Zoltán 2023. március 27., hétfő 12:16
Fotó: mlsz.hu
Vécsei Bálint helyett Nagy Ádámot tennék a kezdőcsapatba a szurkolók a Bulgária elleni Eb-selejtezőn.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 27., hétfő 12:16

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Bulgária elleni hazai Eb-selejtezőre.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül közel kétezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, valamivel kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

A kapuban nem volt kérdés, hogy kit látnának legszívesebben a drukkerek, Dibusz Dénesre érkezett a voksok 95%-a. Az utóbbi időben legtöbbször látott három középső védőn sem változtatnának az olvasóink, Willi Orbán (77%), Lang Ádám (42%) és Szalai Attila (51%) meggyőző fölénnyel nyert.

A jobbszélen sem volt nagy csata, Bolla Bendegúzra kapta a szavazatok 60%-át, utána Nego Loic már csak 21%-ot, Botka Endre pedig 19%-ot kapott, de a másik szélen még elsöprőbb volt Kerkez Milos fölénye (93%).

Az észtek elleni felkészülési mérkőzésen kezdő két középső középpályás közül a szurkolók lecserélnék Vécsei Bálintot és Nagy Ádámot (35%) tennék a helyére, míg Kalmár Zsoltot (39%) megtartanák ebben a pozícióban. Szintén nem történt meglepetés a csatár mögötti két támadó középpályásnál sem, Szoboszlai Dominik (81%) és Sallai Roland (53%) helye megingathatatlan.

A csütörtök este győztes gólt jegyző Ádám Martinnak (40%) ezúttal is megadnák a lehetőséget a szurkolók, akik a második számú opciót Németh Andrásban (21%) látják.

A szurkolók kezdőcsapata

Dibusz – Orbán, Lang, Szalai A. – Bolla, Nagy Á., Kalmár, Kerkez – Szoboszlai, Sallai – Ádám.

Olvastad már?
Ez lehet a bolgárok kapitányának B-terve: NB I-es játékos is kezdhet a magyar válogatott ellen
Négy helyen is változhat a bolgár kezdőcsapat a Montenegró elleni Eb-selejtezőhöz képest - egy NB I-es futballista is kifuthat a Puskás Aréna gyepszőnyegére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz