Magyar válogatott: Dibusz vagy Gulácsi védjen az Eb-n? Egyértelmű döntést hoztak a Csakfoci-olvasók - itt az eredmény

Így látják olvasóink a magyar válogatott nagy kapuskérdését. Dibusz vagy Gulácsi? Most kiderül.
Budai László 2024. március 20., szerda 11:42
Így látják olvasóink a magyar válogatott nagy kapuskérdését. Dibusz vagy Gulácsi? Most kiderül.
Szerző: Budai László 2024. március 20., szerda 11:42

Dibusz Dénes a Ferencváros kapujában nyújt már hosszú hónapok-évek óta kiemelkedő teljesítményt, míg Gulácsi Péter a Bundesligában szereplő RB Leipzig kezdőcsapatába tért vissza és véd ismét rendszeresen, így nem csoda, ha Marco Rossi szövetségi kapitány is úgy véli, kellemes gondjai lesznek, amikor arról kell majd döntenie: ki legyen a mieink első számú kapusa a németországi Európa-bajnokságon?

Ennek apropóján kíváncsiak voltunk a véleményetekre, hogy ti hogyan látjátok a kérdést.

A szavazás elég egyértelmű végeredményt hozott: a voksok 73 százalékát gyűjtötte be a Fradi csapatkapitánya, Dibusz, míg Gulácsit olvasóink 27 százaléka akarja a kapuban látni az Eb-n.  

A szavazás végeredménye

Marco Rossi szerint nehéz lesz eldöntenie, hogy az Eb-n Dibusz Dénes vagy Gulácsi Péter védje majd a magyar válogatott kapuját, mivel mindketten kiváló formában vannak. Szerinted ki legyen az első számú kapusunk?

Egyértelműen Dibusz, hiszen az elmúlt hónapokban a válogatottban és a Ferencvárosban is kimagasló teljesítményt nyújtott - 73 százalék

Nem kérdés, hogy Gulácsi Péter, mivel a Bundesliga egyik legjobb kapusa - 27 százalék

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz