Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: Állítsd össze Rossi Törökország elleni kezdőcsapatát!

Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg a Törökország elleni kezdőcsapatot!
Nyikes Zoltán 2024. március 21., csütörtök 17:47
Fotó: mlsz.hu
Lépj öt percre Marco Rossi helyébe és szavazd meg a Törökország elleni kezdőcsapatot!
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. március 21., csütörtök 17:47

A magyar válogatott pénteken, 20:45-kor lép pályára a Puskás Arénában Törökország ellen, az Európa-bajnokság előtti első felkészülési mérkőzésen.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a Törökország elleni felkészülési találkozón? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-4-2-1-ben adtuk meg. A Montenegró elleni előző Eb-selejtezőn Rossi a Dibusz - Balogh, Lang, Szalai A. - Bolla, Nagy Á., Styles, Nagy Zs. - Gazdag, Szoboszlai - Ádám kezdőcsapatot küldte pályára.

Mint ismert, mégsem lesz bevethető a keretbe behívott Willi Orbán, aki kisebb közelítőizom-problémával küzd, így a Törökország és a Koszovó elleni találkozón sem áll Rossi rendelkezésére.

A SZAVAZÁS LEZÁRULT!

Olvastad már?
Rossi: "Amikor kétesélyes egy poszt, mindenki szinte államügyként kezeli", Gulácsi: "Végre a teljesítményemmel érdemeltem ki a meghívót"
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint nehéz lesz folytatnia a magyar labdarúgó-válogatottnak a veretlenségi sorozatát, mert pénteki ellenfele, a török csapat rendkívül erős ellenfél.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz