Pintér beváltotta fenyegetését: "Eltűntek" a légiósok a felcsúti kezdőcsapatból

Alig maradt külföldi játékos a Diósgyőr elleni kupameccsre, ilyen hónapok óta nem volt a Puskás Akadémiánál.
Dudás Gábor 2018. március 13., kedd 17:37
Alig maradt külföldi játékos a Diósgyőr elleni kupameccsre, ilyen hónapok óta nem volt a Puskás Akadémiánál.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 13., kedd 17:37

Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk, rövid, de annál egyértelműbb kritikával élt a Puskás Akadémia külföldi játékosai felé Pintér Attila felcsúti vezetőedző a Paks elleni, 3-1-re elveszített NB I-es bajnoki után. A tréner úgy fogalmazott, hogy "el kell gondolkodnia egy-két külföldi úriembernek, hogy mit tesz ezért a klubért és mit nem”.

A bírálatot konkrét lépések is követték Felcsúton, legalábbis erről árulkodik a Puskás Akadémia kezdőcsapata a Diósgyőr elleni kupameccsen (Élőben itt!). Pintér összesen három külföldi játékost tartott meg a legjobb 11-ben, ami szemben az utóbbi három bajnokival (a Paks ellen 9, a DVSC ellen  8, a Mezőkövesd ellen pedig 7 légiós volt a pályán), de még a ZTE elleni kupapárharccal (5, majd 6 külföldi kezdett a két meccsen) is elég éles váltást jelent.

Legutóbb ilyen kevés külföldi tavaly december 2-án, a Haladás ellen 3-1-re elveszített otthoni bajnokin szerepelt a felcsútiaknál.

Tippelj és nyerj a Magyar Kupa meccsekkel!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz