MOL Magyar Kupa: Drámai tizenegyespárbaj után megvan az első továbbjutó

A BVSC Zugló maratoni csatában jutott tovább a MOL Magyar Kupa 7. fordulójában. A 120 percig gól nélküli mérkőzésen, büntetőpárbajban hátrányból fordítva ejtették ki Sopront péntek este.
Csakfoci Admin 2020. szeptember 19., szombat 9:09
A BVSC Zugló maratoni csatában jutott tovább a MOL Magyar Kupa 7. fordulójában. A 120 percig gól nélküli mérkőzésen, büntetőpárbajban hátrányból fordítva ejtették ki Sopront péntek este.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. szeptember 19., szombat 9:09

A MOL Magyar Kupa 6. fordulójában péntek este a Sopron a BVSC Zugló csapatát fogadta. Gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben a BVSC-nek több helyzete volt, közelebb is állt a győzelemhez, és a kapufát is eltalálta. A rendes játékidő után a kétszer tizenöt perces hosszabbításban sem született gól, így jöhetett a büntetőpárbaj.

Elsőként Hrepka lövését Rátkai a kapufára ütötte, majd a következő három sorozatban nem volt hibázó. Az ötödikben a hazaiak csapatkapitánya, Pető Benjámin lövését Horváth védte, Pintér pedig kiegyenlített. A maratoni párharc a hirtelen halállal folytatódott. Horváth hiába védte Galambos lövését, a játékvezető visszafújta a büntetőt - a lövés előtt ellépett a gólvonalról - , ám az ismétlés után a felső lécet találta telibe. Zárásként Tóth Keve állt oda és tovább lőtte a BVSC-t, amely elsőként jutott be a legjobb 64 közé a MOL Magyar Kupában.

Magyar Kupa, 6. forduló

Sopron (NB III) - BVSC Zugló (NB III) 0-0 (büntetőkkel 4-5)

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz