Fotó: www.szolnokimavfc.hu

MOL Magyar Kupa: A 92. percben dőlt el a két NB II-es csapat csatája

Már-már úgy tűnt, hogy kétszer tizenöt perces hosszabbítás lesz a Szolnok és a Gyirmót összecsapásán, ám a remek formában lévő Novák eldöntötte a továbbjutás sorsát.
Nyikes Zoltán 2020. november 13., péntek 17:11
Fotó: www.szolnokimavfc.hu
Már-már úgy tűnt, hogy kétszer tizenöt perces hosszabbítás lesz a Szolnok és a Gyirmót összecsapásán, ám a remek formában lévő Novák eldöntötte a továbbjutás sorsát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. november 13., péntek 17:11

A Magyar Kupa 7. fordulójának utolsó előtti mérkőzésén péntek délután a másodosztályú Szolnoki MÁV FC fogadta a szintén NB II-es Gyirmót FC Győrt, ahol az egyetlen és mindent eldöntő gólra egészen a 92. percig kellett várni.

A rendes játékidő ráadásának második percében Rokszin Ádám passzát követően a bajnokságban már hét gólnál járó Novák Csanád lőtt 26 méterről a bal sarokba, beállítva ezzel az 1-0-s végeredményt.

Az OTP Bank Liga klubjai közül már csak a Bajnokok Ligájában is szereplő Ferencváros nem biztosította a helyét a legjobb 32 csapat közül, ezt az NB III-ban szereplő Bicske ellen szombaton teheti meg. Ez lesz egyben a 7. forduló utolsó mérkőzése is, ami után az M4 Sporton, 17 órától sorsolják ki a következő kör párosításait.

MOL Magyar Kupa, 7. forduló

Szolnoki MÁV FC (NB II)-Gyirmót FC Győr (NB II) 1-0 (Novák 92.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz