MK: Közel volt a bravúrhoz a Soroksár a Honvéd ellen is

A Puskás Akadémia elbúcsúztatása után az elődöntőben a Honvéddal került össze az NB II-es Soroksár. A 86. percig 1-1-re állt Lipcsei Péter csapata a párharc első mérkőzésén, de aztán döntött a nagyobb rutin.
Csakfoci Admin 2019. április 17., szerda 19:52
A Puskás Akadémia elbúcsúztatása után az elődöntőben a Honvéddal került össze az NB II-es Soroksár. A 86. percig 1-1-re állt Lipcsei Péter csapata a párharc első mérkőzésén, de aztán döntött a nagyobb rutin.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. április 17., szerda 19:52

I. félidő

A Honvéd és a Soroksár összecsapásának első negyedórája különösebb gólhelyzet nélkül zajlott. A 19. percben először hördült fel a közönség, miután N'Gog lőtt volna kapura, miután Tamási kezét érte a labda, azonban Iványi játékvezető sípja néma maradt. Öt perccel később egy baloldali szöglet után N'Gog fejese szállt a kapu fölé. A 28. percben Bor jobboldali szögletéből az előrehúzódó Gyömbér 2 méterről fejelt kapura, de Horváth reflexmozdulattal hárította a soroksári játékos ígéretes próbálkozását. A 37. percben könnyedén megszerezhette volna a vezetést a Honvéd, azonban Mezghrani beadását N'Gog a kapufára továbbította. Mivel több helyzet nem volt az első félidőben, így 0-0-al mentek pihenni a felek.

II. félidő

A második félidőben fölényben játszott a Honvéd. Az 57. percben Danilo beadása után Holender szerzett vezetést a kispestieknek.  A 76. percben egyenlített a Soroksár, miután Gyömbér 12 méterről a jobb felsőbe tekert. A végeredmény a 86. percben alakult ki: Holender szögletét Kálnoki-Kis közelről a kapuba fejelte.

A visszavágót április 24-én 15 órától rendezik Soroksáron.

A másik ágon:

Vidi - DVSC 1-0

Honvéd - Soroksár 2-1 (Holender 57., Kálnoki-Kis 86.,  ill. Gyömbér 76.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz