Fotó: www.facebook.com/dunaaszfalttvse.hu

MK: Kegyetlenül megbüntette a DVSC a Tiszakécske kihagyott helyzeteit

Egyenrangú ellenfele volt a harmadosztályú Tiszakécske a Debreceni VSC-nek, amely a jobb helyzetkihasználásának köszönhetően győztesen hagyhatta el a pályát.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 19., szombat 19:48
Fotó: www.facebook.com/dunaaszfalttvse.hu
Egyenrangú ellenfele volt a harmadosztályú Tiszakécske a Debreceni VSC-nek, amely a jobb helyzetkihasználásának köszönhetően győztesen hagyhatta el a pályát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 19., szombat 19:48

A kora délutáni meccsdömpinget követően 18 órai kezdettel a harmadosztályú Tiszakécskei LC fogadta a Debreceni VSC-t, amellyel kapcsolatban honlapunk pénteken megírta, hogy nagyon úgy tűnik, a következő napokban sikerül szerződtetniük a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst.

Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, az 5. percben közelről bombázott fölé Tischler, ám ezt követően egyenrangú partnere volt a Tiszakécske az esélyesebbnek tartott DVSC-nek, és a hazaiak előtt is adódott egy nagy lehetőség, amikor is a 20. percben Máté egyedül törhetett kapura, de Zöldesi nagyot védett ziccerben. Ezt követően is bátran játszottak a hazaiak, Fülöp, Ternován és Pongrácz is kísérletezett, de egyikük sem járt sikerrel.

A szünet után is aktívabban kezdett a Tiszakécske, Máté és Simon is próbálkozott lövéssel, de a nagyobb lehetőség Pongrácz előtt adódott Ternován szólója után, ám ez is kimaradt. A DVSC pedig büntetett, a 63. percben egy szögletet követően Pávkovics volt fejjel eredményes, 0-1. Tizenhárom perccel később pedig a csereként beállt Bárány egy kontrát követően kihasználta ziccerét, 0-2.

A hajrában ugyan becsülettel ment előre a szépítő gól megszerzéséért az NB III-as együttes, de a mai napon semmi nem jött össze nekik a kapu előtt, így a DVSC jutott tovább a legjobb 64 közé.

Magyar Kupa, 6. forduló (a 64 közé jutásért), az NB I-es és az NB II-es csapatok mérkőzései:

Tiszakécskei LC (NB III)–Debreceni VSC (NB II) 0-2 (Pávkovics 63., Bárány 76.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz