Magyar Kupa: Ezt csinálja a Vasas a döntőig

A Vasas 31 év után hódítaná el újra a kupát. Az angyalföldiek 19 órától a Ferencvárossal találkoznak a döntőben a Groupama Arénában.
Privacsek András 2017. május 31., szerda 13:50
A Vasas 31 év után hódítaná el újra a kupát. Az angyalföldiek 19 órától a Ferencvárossal találkoznak a döntőben a Groupama Arénában.
Szerző: Privacsek András 2017. május 31., szerda 13:50

A Vasas játékosai 15:45-kor találkoznak a Fáy utcában, majd az új csarnokban a közösen elfogyasztott uzsonna után 16:45-kor a csapat autóbuszával elindulnak a döntő helyszínére, a Groupama Arénába, ahova a forgalomtól függően 17:15 körül érkeznek meg. Michael Oenning a mérkőzésre vonatkozó taktikai értekezletet már ott tartja meg - írja a vasasfc.hu.

A Fáy utcában 14 órától sörsátor várja az angyalföldi szurkolókat, akik hideg sörrel és szendvicsekkel hangolódhatnak a fináléra, majd onnan közösen vonulnak a Groupama Arénához.

A Vasas-szurkolók többsége piros és kék - erre a célra megtervezett és legyártatott - egyenpólóban lesz, amelyen a babérágak által ölelt Vasas- címer, a kupa és a „Magyar Kupa-döntő 2017” felírat szerepel arany színű nyomtatással. Természetesen a szurkolók különleges koreográfiával is készülnek a mérkőzésre.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz