Magyar Kupa: Botrányba fulladt egy meccs - a bíró 20 perccel korábban lefújta

Furcsa módon ért véget a Silver Tüzép Karancslapujtő – FC Hatvan labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés a nógrádi együttes pályáján.
Privacsek András 2022. augusztus 28., vasárnap 11:39
Furcsa módon ért véget a Silver Tüzép Karancslapujtő – FC Hatvan labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés a nógrádi együttes pályáján.
Szerző: Privacsek András 2022. augusztus 28., vasárnap 11:39

A megyei első osztályban szereplő Karancslapujtő az NB III-ban játszó Hatvannal játszott, de félóra elteltével már háromgólos hátrányba került.

Juhász Dávid játékvezető a 34. percben előbb a lapujtőiek kapusát állította ki, majd ezután ugyancsak piros lapot kapott két mezőnyjátékos és egy csere is.

A nyolc főre fogyatkozott hazaiak innentől kezdve már nem lehettek komoly ellenfelek, a második félidő elején újabb gólokat kaptak, így 5-0 lett az eredmény, majd jött egy újabb piros.

A találkozót körülölelő körülmények, elsősorban a közönség magatartása miatt a játékvezető és segítői nem érezték magukat biztonságban, amihez a hírek szerint a rendezői gárda sem járult hozzá tevékenyen, így Juhász Dávid idő előtt véget vetett a kupameccsnek - írja a nool.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz