Magyar Kupa, 2.0: Ekkor pótolják be az Újpest és a Loki elmaradt meccsét

Két, az időjárás és a pályaviszonyok miatt elmaradt kupatalálkozó új időpontját nyilvánosságra hozta az MLSZ.
Dudás Gábor 2019. december 5., csütörtök 15:30
Két, az időjárás és a pályaviszonyok miatt elmaradt kupatalálkozó új időpontját nyilvánosságra hozta az MLSZ.
Szerző: Dudás Gábor 2019. december 5., csütörtök 15:30

Ahogy arról beszámoltunk, a pálya alkalmatlansága miatt szerdán a Dorog-DVSC és a Vác-Újpest Magyar Kupa-találkozókat is elhalasztották. Mostanra az is kiderült, meddig.

"Az elmaradt Vác–Újpest és a Dorog–Debrecen Magyar Kupa-találkozókat december 11-én, szerdán, 12.00-kor pótolják a csapatok. Az előbbi párosítás győztese a MOL Fehérvár FC-vel, a másik továbbjutó a III. Ker. TVE-vel mérkőzik majd meg a nyolcaddöntőben" - számolt be az MLSZ Twitter-oldala.

Egy harmadik találkozónak nem a téli időjárás okozott akadályt: az NB III-ból kizárt Ózd Kaposvár elleni mérkőzése a harmadosztályú gárda, a bajnokságból történt kizárása miatt maradt el. Ha a borsodi csapat kizárása jogerőssé válik, azaz elutasítják az ózdiak fellebbezését, akkor ők már a Magyar Kupában sem folytathatják, ez esetben. a Kaposvár játék nélkül jutna tovább. Ha mégis maradnak az ózdiak, akkor egy későbbi időpontban pótolnak majd a csapatok.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőinek párosításai:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz