Lovrencsicsnek megmondták, hogy mikor mehet haza

Péntek este engedik ki a kórházból Lovrencsics Gergőt, a Ferencváros labdarúgóját, aki a szerdai Magyar Kupa-döntőn egy ütközés után eszméletlenül terült el a földön.
Privacsek András 2017. június 1., csütörtök 15:19
Péntek este engedik ki a kórházból Lovrencsics Gergőt, a Ferencváros labdarúgóját, aki a szerdai Magyar Kupa-döntőn egy ütközés után eszméletlenül terült el a földön.
Szerző: Privacsek András 2017. június 1., csütörtök 15:19

- Gergő agyrázkódást szenvedett és elveszítette az eszméletét. Gyorsan stabilizálni kellett a fejét és a nyakát, megvizsgálni a légzését, illetve, hogy szabadok-e a légutak - nyilatkozott az FTC honlapján csütörtökön Pánics Gergely csapatorvos.

Hozzátette, az volt a legfontosabb, hogy a válogatott játékos mielőbb kórházba kerüljön. "Az orvosi stábunk a már begyakorolt forgatókönyv szerint rendkívül magabiztosan és gyorsan ellátta a játékost, aki az eset után nem sokkal már a mentőben volt" - tette hozzá.

A Vasas ellen tizenegyesekkel megnyert Magyar Kupa-döntő 89. percében a középpályás az angyalföldiek játékosával, Murka Benedekkel ütközött a levegőben.
Lovrencsics elmondta, már sokkal jobban van, sőt az első hírekkel ellentétben az orra sem tört el. - A CT sem mutatott ki semmit, az orvosok szerint azonban holnap estig bent kell maradnom, vár rám még néhány vizsgálat, de én már ma nagyon mennék haza - tette hozzá a futballista, akinek vasárnap született meg a kisfia. (MTI)

Murkát megtapsolták a Fradi-öltözőben - exkluzív interjú

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz