Fotó: molfehervarfc.hu

Huszti hadüzenetet küldött a játékosainak: "Egy-két ember nem úgy áll hozzá a Vidihez, mint kellene" - személycserék következnek

Azokat fogja játszatni, akik a klubért küzdenek.
Nyikes Zoltán 2022. október 20., csütörtök 9:49
Fotó: molfehervarfc.hu
Azokat fogja játszatni, akik a klubért küzdenek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 20., csütörtök 9:49

Megírtuk, hogy nem sikerült jól a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor edzőpáros bemutatkozása a MOL Fehérvár FC élén, a Vidi ugyanis 1-0-ra kikapott hazai pályán a Puskás Akadémiától a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában. A lefújást követően Huszti Szabolcs így értékelte a látottakat.

– Nagyon csalódott vagyok az eredményt illetően, sajnos egy-két ember nem úgy áll hozzá a csapathoz, ahogy kellene. Szeretném azokat az embereket megtalálni, akik élnek-halnak a Vidiért. Azokat fogom játszatni, akik a klubért küzdenek, még akkor is, ha esetleg papíron kevesebb kvalitással rendelkeznek.

Természetesen voltak pozitív dolgok is, több helyzetünk volt, mint a PAFC-nak, de sajnos nem sikerült gólt szereznünk. Két nap nem sok mindenre elég, ezt tudtuk. Mindenki tiszta lappal indul nálam, de már tapasztaltam néhány dolgot az elmúlt napokban. Biztos, hogy lesznek változások a csapatban a Paks meccsen, amelynek a kezdéséig már csak egy regeneráló és egy meccs előtti edzése van a keretnek. Hogy pozitívumokat is említsek: Schön Szabival például elégedett voltam, először játszott kezdőként, jól megoldotta a feladatát, hasonló karaktereket keresek, mint ő – idézi a molfehervarfc.hu az újonnan kinevezett trénert.

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt azzal kezdte, azért jöttek Székesfehérvárra, hogy kiharcolják a továbbjutást.

– A legnehezebb ellenfelet kaptuk a kupában, nagy alázattal érkeztünk a mérkőzésre. Az volt a szándékom, hogy mindenki megkapja a lehetőséget, a játékosok érezzék a bizalmat, hogy egy ilyen nehéz mérkőzésen is számítok rájuk.

A mérkőzés nagy részében elégedett voltam a mutatott játékkal, sikerült ellenfelünket már a saját tizenhatosa előtt letámadnunk, sokszor szereztünk magasan labdát, ahogy azt kértem a játékosaimtól. Az utolsó 15-20 perccel voltam csupán elégedetlen - ezért is cseréltem le Colley-t -, ekkor sokszor behúzódtunk a kapunk elé, ezt pedig a Vidi igyekezett kihasználni, de kapusunk jól védett és a védősorunk is stabil volt. A sikernek örülünk, de szerények maradunk, hétvégén pedig egy újabb nehéz meccs vár ránk az FTC ellen – zárta Hornyák.

Olvastad már?
Szalait az edzésekről is kitiltották, ügynöke kiakadt: "Királyként mondta le a válogatottságot, Bázelben csak koldus"
Szalai Ádám ügynöke, Oliver Fischer érthetetlennek és elfogadhatatlannak tartja a Basel eljárását, valamint cáfolta azokat a híreket, hogy a magyar támadó a klubfocitól is visszavonulna a közeljövőben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz