"Életem legfontosabb gólja volt" - a Lokit kiejtő 18 éves csatár NB I-es ellenfelet akar a kupában

A kecskeméti Szalai József fontos mérföldkőhöz érkezett, bevette egy NB I-es csapat kapuját is. Nem is akármilyen góllal, hiszen a 93. percben hosszabbításra mentette a Debrecen elleni kupacsatát.
Privacsek András 2021. október 28., csütörtök 15:30
A kecskeméti Szalai József fontos mérföldkőhöz érkezett, bevette egy NB I-es csapat kapuját is. Nem is akármilyen góllal, hiszen a 93. percben hosszabbításra mentette a Debrecen elleni kupacsatát.
Szerző: Privacsek András 2021. október 28., csütörtök 15:30

- A mester azt kérte tőlem, hogy tartsam meg a labdákat, érkezzek kapu elé, futballozzak bátran, illetve próbáljuk meg valahogy kiharcolni a hosszabbítást természetesen - mondta Szalai a kecskemetite.hu-nak. - Az utolsó utáni lehetőség volt, amikor Nagy Krisztián remekül tekerte a labdát a rövidre, amire érkeztem és a hosszú sarokba fejeltem. Csak akkor tudtam meg, hogy gól lett, miután a labda már a hálóban volt és mindenki örült. Akkor tudatosult bennem, hogy sikerült hosszabbításra hozni a mérkőzést. A gólnak rettenetesen örültem és örülök, még rátett egy lapáttal erre az is, hogy nagyon fontos gólt volt. Ki merem jelenteni, életem eddigi legfontosabb gólja volt ez. Nagyon örülök a továbbjutásnak, hatalmas csapatmunka volt. Szeretném viszont most már a bajnokságban is elkezdeni a gólgyártást.

A 18 éves játékos élvonalbeli csapatot szeretne kapni a nyolcaddöntőben is.

- Most már mindenki láthatja, hogy egy mérkőzésen bárkit meg lehet verni. Én örülnék, ha ismét egy NB I-es csapatot kapnánk, mert akkor újra megmutathatnánk, hogy mire is vagyunk képesek.

Olvastad már?
MK: ETO-bravúr, kizúgott a Loki, a Kisvárda a kupában is állva maradt - eredmények
Több NB I-es csapat is elbúcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz