Csapás: Urbányi elveszítheti támadóját a bajnokságra

Simon András a mezőkövesdi kupamérkőzésen egy belépő után a vállára esett, le kellett cserélni, majd kórházba szállították.
Privacsek András 2017. február 12., vasárnap 12:25
Simon András a mezőkövesdi kupamérkőzésen egy belépő után a vállára esett, le kellett cserélni, majd kórházba szállították.
Szerző: Privacsek András 2017. február 12., vasárnap 12:25

Simon András, a sereghajtó Gyirmót játékosa a Mezőkövesd elleni (0-0) Magyar Kupa-mérkőzésen szenvedett vállsérülést. Honlapunk úgy tudja, a támadót kórházba kellett szállítani és nem kizárt, hogy szalagszakadást szenvedett, ebben az esetben műtét és hosszabb kihagyás várhat rá. Pontos diagnózis hétfőre várható.

A korábbi U20-as vb bronzérmes játékos eddig az NB I-ben 43 mérkőzésen két gólt szerzett.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz