Az elveszített kupadöntő után üzent Tállai András a szurkolóknak: "Ismét feljebb kerültünk, sporttörténelmet írunk!"

Mint ismert, a Magyar Kupa döntőjében a Mezőkövesd 2-1-es vereséget szenvedett a Honvédtól. A kövesdiek elnöke köszönetet mondott a csapat szurkolóinak.
Privacsek András 2020. június 4., csütörtök 13:37
Mint ismert, a Magyar Kupa döntőjében a Mezőkövesd 2-1-es vereséget szenvedett a Honvédtól. A kövesdiek elnöke köszönetet mondott a csapat szurkolóinak.
Szerző: Privacsek András 2020. június 4., csütörtök 13:37

- Közösségünk erejét az összetartás, a támogatás, a közös célok jelentik - olvashatóak Tállai András szavai a mezokovesdzsory.hu-n. - Együtt küzdünk a győzelemért, együtt haladunk az úton: a csapat, a stáb- és klubtagok, a szurkolók, mindannyian, akik a Mezőkövesd Zsóry FC közösségét alkotjuk.

Ebben a közösségben mindannyiunk szíve együtt dobban meccsről meccsre, akár itthon, akár idegenben küzdünk a győzelemért! Felemelő érzés volt ezúttal is együtt szurkolni, a Magyar Kupa döntőjének helyszínén több ezren buzdítottuk labdarúgóinkat! Egy újabb lépcsőfokon vagyunk túl, ismét feljebb kerültünk az úton, melyen Veletek együtt, közösen sporttörténelmet írunk!

Büszke vagyok, hogy közösségünk egyre nagyobb, és hálás szívvel mondhatom: az őszinte odaadással, nemes hittel és teljes támogatással buzdító szurkolótáborunk rengeteg erőt ad a pályán küzdő játékosainknak!

Olvastad már?
Pisont: „Most melózni kellett az eredményért”; Kuttor: „Jól játszottunk” – így látták az edzők a kupadöntőt
Pisont István, a friss Magyar Kupa-győztes Honvéd vezetőedzője felelevenítette a kispestiek ’89-es győzelmét, amelyből játékosként vette ki a részét. Kuttor Attila, a Mezőkövesd mestere szerint azt csinálták a fináléban, amit eddig is képviseltek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz