Az elveszített kupadöntő után üzent Tállai András a szurkolóknak: "Ismét feljebb kerültünk, sporttörténelmet írunk!"

Mint ismert, a Magyar Kupa döntőjében a Mezőkövesd 2-1-es vereséget szenvedett a Honvédtól. A kövesdiek elnöke köszönetet mondott a csapat szurkolóinak.
Privacsek András 2020. június 4., csütörtök 13:37
Mint ismert, a Magyar Kupa döntőjében a Mezőkövesd 2-1-es vereséget szenvedett a Honvédtól. A kövesdiek elnöke köszönetet mondott a csapat szurkolóinak.
Szerző: Privacsek András 2020. június 4., csütörtök 13:37

- Közösségünk erejét az összetartás, a támogatás, a közös célok jelentik - olvashatóak Tállai András szavai a mezokovesdzsory.hu-n. - Együtt küzdünk a győzelemért, együtt haladunk az úton: a csapat, a stáb- és klubtagok, a szurkolók, mindannyian, akik a Mezőkövesd Zsóry FC közösségét alkotjuk.

Ebben a közösségben mindannyiunk szíve együtt dobban meccsről meccsre, akár itthon, akár idegenben küzdünk a győzelemért! Felemelő érzés volt ezúttal is együtt szurkolni, a Magyar Kupa döntőjének helyszínén több ezren buzdítottuk labdarúgóinkat! Egy újabb lépcsőfokon vagyunk túl, ismét feljebb kerültünk az úton, melyen Veletek együtt, közösen sporttörténelmet írunk!

Büszke vagyok, hogy közösségünk egyre nagyobb, és hálás szívvel mondhatom: az őszinte odaadással, nemes hittel és teljes támogatással buzdító szurkolótáborunk rengeteg erőt ad a pályán küzdő játékosainknak!

Olvastad már?
Pisont: „Most melózni kellett az eredményért”; Kuttor: „Jól játszottunk” – így látták az edzők a kupadöntőt
Pisont István, a friss Magyar Kupa-győztes Honvéd vezetőedzője felelevenítette a kispestiek ’89-es győzelmét, amelyből játékosként vette ki a részét. Kuttor Attila, a Mezőkövesd mestere szerint azt csinálták a fináléban, amit eddig is képviseltek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
Török lapértesülés szerint szaúdi klubok érdeklődnek a Hoffenheim magyar válogatott védője iránt.
Fradi
Samy Mmaee
Immáron hivatalos, hogy a horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb szerződtette az FTC-től távozó Samy Mmaee-t.
Légiósok
Tarczy Pál
A Fradit is megjárt ex-kapus az osztrák SV Ried akadémiáján lett kapusedző.
Tovább az összes átigazoláshoz