1400 fős község, 3000 szurkoló: Itt játszik a Fradi kupameccset - fotók

A nagyjából 1400 fős község megye I-es csapata, a Sényő-Carnifex a Ferencvárost fogadja majd december 5-én a Magyar Kupában.
Dudás Gábor 2018. november 23., péntek 12:17
A nagyjából 1400 fős község megye I-es csapata, a Sényő-Carnifex a Ferencvárost fogadja majd december 5-én a Magyar Kupában.
Szerző: Dudás Gábor 2018. november 23., péntek 12:17

A legjobb tizenhat közé jutásért kiírt találkozóra a jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, de biztonsági és technikai okokból a meccs napján már nem lehet belépőt vásárolni a helyszínen. Előtte viszont Sényőn, illetve Nyíregyházán, a Joma Shopban igen - írja a frissmedia.hu.

Sényő község polgármestere, Pehely Zoltán - aki a térség országgyűlési képviselőjével, dr. Seszták Miklóssal bejárta a történelmi mérkőzés helyszínét - elmondta, hogy a hatósággal is egyeztetve a találkozót 3000 szurkoló tekintheti meg a helyszínen.

A sényői lakosoknak december 1-4. között nyílik lehetőségük helyben regisztrálni a mérkőzésre. A megyei zöld-fehér szimpatizánsok - külön jelezniük kell, hogy ott szeretnének helyet foglalni - a vendégszektor mellé kérhetnek belépőt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz