Fotó: mlsz.hu

Magyar-izraeli: Megható gesztussal készülnek a szurkolók az Eb előtti utolsó meccsre

A 2015-ben elhunyt debreceni vezérszurkolóra fognak emlékezni a drukkerek a Magyarország-Izrael találkozó előtt.
Nyikes Zoltán 2024. június 7., péntek 11:53
Fotó: mlsz.hu
A 2015-ben elhunyt debreceni vezérszurkolóra fognak emlékezni a drukkerek a Magyarország-Izrael találkozó előtt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 7., péntek 11:53

Mint ismert, szombat este Izrael ellen vívja az utolsó felkészülési mérkőzését a magyar válogatott a jövő heti Európa-bajnokság előtt. A nemzeti tizenegyünk első számú szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade arra hívta fel a figyelmet, hogy ezúttal közös vonulás nem lesz Debrecenben, viszont a mérkőzés előtt megható gesztussal készülnek.

– A kapu mögötti szektorban található a tragikus körülmények között 2015-ben elhunyt debreceni vezérszurkoló, a teljes magyar szurkolói mozgalom által elismert Komáromi Gábor emléktáblája, aki teheti egy mécsessel rója le tiszteletét előtte. Az ő emlékezetére is kérjük, a magyarsághoz, a Nemzeti Tizenegyhez kapcsolódó jelképeket részesítsétek előnyben a találkozón – olvasható a tábor közleményében.

A CB azt is kéri, hogy a kilátogató szurkolók teremtsenek olyan hangulatot, ami kellő löketet ad a magyar válogatottnak az Európa-bajnokságra.

Debrecenbe mész a válogatott meccsre és szeretnél kényelmesen utazni? Többen mennétek, de kicsi az autótok? Bérelj a Sixttől autót akár egy napra is! Részletekért kattints ide!

Olvastad már?
Légiósok: Megvan az Eb-re készülő magyar válogatott játékos új csapata, az EL-ben bizonyíthat - hivatalos
Bolla Bendegúz aláírt az osztrák Rapid Wienhez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz