Fotó: bvsc.hu

Magyar foci: Urbán Flórián ebben a szezonban már a negyedik csapatát irányíthatja - sajtóhír

A hunfoci.hu szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Budai László 2024. április 17., szerda 9:30
Fotó: bvsc.hu
A hunfoci.hu szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Szerző: Budai László 2024. április 17., szerda 9:30

A hunfoci.hu információja szerint Urbán Flórián lesz a nehéz helyzetben lévő REAC vezetőedzője. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt a rákospalotaiak az NB III Észak-Keleti csoportjának 15. helyén állnak, hat ponttal lemaradva az akár még bennmaradást érő 13. helyezettől.

Amennyiben valóban Urbánt nevezik ki, úgy a rutinos szakember ebben a szezonban már a negyedik csapatát irányíthatja. A 2023/2024-es idényt a BVSC vezetőedzőjeként a másodosztályban kezdte, de csapata nem az elvárásoknak megfelelően szerepelt, így távoznia kellett. Hamarosan a kieséstől veszélyeztetett Csornai SE vezetőedzője lett a harmadosztályban, itt nem tudott csodát tenni, a sikerek továbbra is elmaradtak, így tíz bajnoki mérkőzést követően tőlük is elbúcsúzott. Az elmúlt hónapokban pedig a BLSZ I. osztályban szereplő Testvériségnél dolgozott.

Olvastad már?
Interjú az NB I küszöbén álló klubtulajjal: "Én vagyok a karmester, meg a pénzeszsák is, nem fog kilyukadni a zsebem"
Csodának nevezi, hogy ebben a szezonban így szerepel a Nyíregyháza, ugyanakkor tudja, mit kellett megváltoztatnia ahhoz, hogy ennyire eredményes legyen a klub. Toronymagasan vezetik az NB II-t, pedig messze nem ők a másodosztály leggazdagabb csapata. Elárulta, mennyit keres egy kulcsembere és azt is, hogy ő maga mennyire ért a futballhoz. A Szparit hosszú távon az NB I-ben látja, sőt, az európai kupákban. Interjú Révész Bálinttal, Magyarország egyik legnagyobb fuvarozó cégének alapítójával, a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz