Fotó: honvedfc.hu

Magyar foci: Nem maradt elég fiatalja a Honvédnak, le kellett mondania a bajnokiját

A kispestiek második csapata és a Hódmezővásárhely nem tudott olyan időpontot találni, amely mindkét félnek megfelelt volna, így a találkozó elmarad.
Budai László 2023. március 27., hétfő 17:25
Fotó: honvedfc.hu
A kispestiek második csapata és a Hódmezővásárhely nem tudott olyan időpontot találni, amely mindkét félnek megfelelt volna, így a találkozó elmarad.
Szerző: Budai László 2023. március 27., hétfő 17:25

Elmarad az NB III Közép csoportjának (március 29-i) 28. fordulójában a Budapest Honvéd II–Hódmezővásárhelyi FC mérkőzés, miután a kispesti klub jelezte a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága felé, hogy kénytelen lemondani a találkozót.

Ennek oka, hogy a Honvéd nyolc játékosa szerepel a korosztályos válogatottakban (hatan az U21-es, ketten az U19-es nemzeti együttesben), ráadásul az U19-es együttes csoportelsőként jutott be a legjobb tizenhat közé Európa egyik legjelentősebb utánpótlás-tornáján, a Viareggio Kupán, ahol kedden lép pályára, ezért az egyesület megkereste a Hódmezővásárhelyt, hogy halasszák el az NB III-as bajnokit - írja a honvedfc.hu.

Az egyeztetések során azonban nem sikerült olyan időpontot találni, ami az ellenfélnek is megfelelt volna, ezért a Honvéd kénytelen volt lemondani a szerdára kiírt mérkőzést.

Olvastad már?
Visszatérhet az NB I-be a Fradi korábbi közönségkedvence - sajtóhír
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Horvát lapértesülés szerint a 34 éves, lejáró szerződésű jobbhátvéd is azon labdarúgók között lehet, akik elhagyják a Hajduk Splitet.
Budafok
Hosszabbítás
A klub meghosszabbította a 22 éves hálóőr, Oroszi István szerződését.
Gyirmót
Három távozó
A Gyirmót szakmai vezetése úgy döntött, hogy három lejáró szerződésű labdarúgónak nem kínál szerződéshosszabbítást, így Nagy Patrik, Simon András és Herjeczki Kristóf is távozik - írja a gyirmotfc.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz