Fotó: Fülöp SE

Magyar foci: A kapusnak rohannia kellett a kidőlő fa elől a bajnokin, komoly tragédiát úsztak meg a játékosok

Ha egy hazai szögletnél történik az eset, nagyon nagy baj is lehetett volna, szerencsére azonban senki sem sérült meg.
Budai László 2022. szeptember 20., kedd 17:33
Fotó: Fülöp SE
Ha egy hazai szögletnél történik az eset, nagyon nagy baj is lehetett volna, szerencsére azonban senki sem sérült meg.
Szerző: Budai László 2022. szeptember 20., kedd 17:33

Ijesztő jelenet szemtanúi lehettek, akik kilátogattak a vasárnapi Fülöp SE–Bocskai SE Vámospércs-II. megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzésre, ugyanis a találkozó alatt egy kiszáradt fenyőfa borult az egyik kapura - számolt be az esetről a haon.hu. A napok óta tartó esőzés, és a nagy szél miatt a már kiszáradt fa gyökérzete nem bírta tovább tartani a fa súlyát, és megadta magát.

A Haonnak Halász Lajos, a fülöpiek edzője idézte fel az eseményeket.

A 32. percben történt az eset, és hála a Jóistennek, épp a Vámospércs támadott, így csak a kapusuk tartózkodott a 16-oson belül. Előtte két perccel arra a kapura rúgtunk szögletet, ha ez akkor történik, biztos, hogy nagy baj lett volna belőle.

- Így szerencsére csak a kapus volt a tizenhatoson belül, nagyjából a büntetőpont környékén. Hátul a kapu mögött állt egy rendezőnk, ő hallotta meg a recsegést-ropogást, és azonnal kiáltott a vámospércsi játékosnak, hogy rohanjon. Szerencsére hitt neki, és azonnal elkezdett futni.

- Nagy volt az ijedtség, én is azonnal szaladtam a játékoshoz tudakolva, hogy jól van-e. Mondta, nincs semmi baj, egy gally picit megcsapta az egyik lábát, de szerencsére még a bőrén sem volt nyoma

- idézte fel Halász Lajos.

A labdafogó háló is csökkentett valamennyit a dőlés sebességén, így a kapu nem rogyott össze amikor rázuhant a fa. Felvetődött, a fenyőt gyorsan kivágják annak érdekében, hogy folytatódhasson a mérkőzés, de hamar kiderült, a kapu nem lesz használható már aznap, így Forgács Krisztián játékvezető - 3-0-s hazai vezetésnél - lefújta a mérkőzést, amelyet október 16-án játszanak újra.

Olvastad már?
Hétvégén még NB I-es csapat ellen játszott, most visszalépett a bajnokságtól a magyar klub: "Ez nagyon keményen érintett"
Nyolc fordulót követően a gazdasági helyzetre hivatkozva váratlanul visszalépett a bajnokságtól az NB III-as Balassagyarmat. A csakfoci.hu elérte a csapat edzőjét, Nagy Tibort, akit megdöbbentett a döntés, ugyanis a csapattal együtt semmit sem tudtak arról, hogy nehéz helyzetben lenne az egyesület.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz