Magyar edzője lehet a szomszédos ország legrégebbi csapatának - sajtóhír

Boér Gábor ülhet le szlovén másodosztályban a feljutásért harcoló lendvai NK Nafta kispadjára. 
Dudás Gábor 2021. december 27., hétfő 9:59
Boér Gábor ülhet le szlovén másodosztályban a feljutásért harcoló lendvai NK Nafta kispadjára. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. december 27., hétfő 9:59

A szlovén másodosztályban a negyedik helyen álló és rájátszást jelentő második pozíciótól egyelőre (egy meccsel kevesebbet játszva) 12 pontos lemaradásban lévő NK Nefta Lendava csapata magyar szakvezetőt nevezhet ki az Ekipa24 információi szerint.

A szlovén portál úgy tudja, hogy a decemberben menesztett Dejan Dončić helyére az a Boér Gábor ülhet le, aki itthon az NB I-ben (ZTE) és az NB II-ben (Békéscsaba, ETO FC Győr, Budafok) is dolgozott már, most pedig először vállalhat munkát határon túli csapatnál.

A még mindig csak 39 éves tréner a szlovén lap értesülései szerint hamarosan átveheti a szakmai munka irányítását Lendván, annál a klubnál, amely a legrégebben alapított szlovéniai labdarúgó-egyesület (igaz, 2012-ben egyszer csődbe ment), jelenleg pedig az a Végh Gábor a tulajdonosa, aki a ZTE együttesét is irányítja - nem véletlenül szerepel mintegy féltucatnyi magyar futballista a határmenti településen, részben a zalaiak kölcsönjátékosaként.

Olvastad már?
NB I: Megvan az év edzője a klubtulajdonosok és a vezetők szavazatai alapján - exkluzív
Év vége közeledtével a csakfoci.hu immár hetedik alkalommal jelentkezik rendhagyó, exkluzív szavazásával. Honlapunk a 12 NB I-es klubtulajdonos, illetve vezető szavazata alapján választotta meg 2021 legjeit öt kategóriában. Harmadikként jöjjön az év edzője!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz