Loki: Orosz együttes alapemberét szemelték ki, két másik kérője is van a játékosnak - sajtóhír

Sajtóhírek szerint Georgij Yudintsev személyében orosz jobbhátvéd került az NB I-ben szereplő Debreceni VSC látókörébe.
Csakfoci.hu 2023. július 1., szombat 20:22
Sajtóhírek szerint Georgij Yudintsev személyében orosz jobbhátvéd került az NB I-ben szereplő Debreceni VSC látókörébe.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 1., szombat 20:22

A metaratings.ru beszámolója szerint az orosz másodosztályú Rodina Moszkva jobbhátvédje, Georgij Yudintsev az NB I-ben szereplő Debreceni VSC látókörébe került. A lap szerint a moszkvaiak nem szeretnének megválni a játékostól, de tárgyalásokat folytatnak az érdeklődőkkel a labdarúgó játékjogáról. A portál úgy értesült, hogy a 22 éves játékosért a Loki mellett két orosz együttes is érdeklődik.

A jelenleg 250 ezer euróra értékelt játékos az elmúlt szezonban 14 mérkőzésen játszott, és tavasszal került be a csapatba, azóta pedig alapemberré vált. A moszkvaiak eredményei is javultak ezalatt az időszak alatt: 8 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség volt a mérlegük, és a csapat a 12. helyről feljött az 5. helyre.

A haon.hu hozzáteszi, hogy ezeket a külföldről származó híreket fenntartással kell kezelni, mivel az ukrán-orosz konfliktus miatt furcsa lenne, ha éppen egy orosz labdarúgó érkezne Debrecenbe a saját nevelésű Kusnyír Erik posztjára.

Olvastad már?
Szoboszlai a fizetésével is azonnal a legnagyobb sztárok közé kerül - sajtóhír
A hírek szerint hetente 150 ezer fonttal lesz gazdagabb a magyar támadó, aki ezzel éppen csak kicsúszott a TOP5-ből leendő csapatánál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz