Lisztes mellett újabb magyar írt alá a Bundesliga-csapathoz - hivatalos

Fenyő Noah profi szerződést írt alá az Eintracht Frankfurt első csapatánál.
Csakfoci.hu 2024. június 6., csütörtök 15:27
Fenyő Noah profi szerződést írt alá az Eintracht Frankfurt első csapatánál.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 6., csütörtök 15:27

A Lisztes Krisztiánt is szerződtető Eintracht Frankfurt csütörtökön jelentette be, hogy Fenyő Noah profi kontraktust írt alá a klubbal, amelynek értelmében a magyar U17-es válogatott védekező középpályás 2026 nyaráig biztosan az Eintracht játékosa lesz majd, de a klubnak egy további egy évre szóló opciója is szerepel a szerződésben.

A frankfurti születésű magyar-német tehetség 2016 óta pallérozódik a Bundesliga-csapat utánpótlásában, de már a felnőtteknél is lehetőséget kapott edzéseken, illetve barátságos meccseken pályára is lépett.

A most véget ért idényben az U19-es együttesben szerepelt a 18 éves futballista, 26 találkozón 2-2 gól és gólpassz volt a mérlege.

- Fiatal kora ellenére Noah már most is erős jelenléttel rendelkezik a középpálya védekező szekciójában. A labdával kapcsolatos képességeivel, beleértve azt is, hogy mindkét lábát használni tudja, az elmúlt években képes volt nagy mértékben alakítani utánpótlás-csapataink és a magyar U-válogatott játékát is. Most itt az ideje, hogy megtegye a következő lépést, megvesse a lábát a felnőtt labdarúgásban, és továbbra is felhívja magára a figyelmet. Ebben teljes támogatásunkat élvezi - mondta az aláírást követően Timmo Hardung sportigazgató.

Olvastad már?
Távozhat az NB I második legeredményesebb gólvágója, másik kontinensen folytathatja - sajtóhír
Külföldi sajtóhírek szerint a ZTE horvát támadója, Antonio Mance a napokban orvosi vizsgálatokra érkezik Katarba és az Umm Salal SC-hez írhat alá.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz