Lemondott edzője az Eb-résztvevő magyar játékosról, aki új csapatot kereshet magának - sajtóhír

Egy görög lapinformáció szerint Diego Alonso, a Panathinaikosz edzője nem tart igényt Kleinheisler László szolgálataira, így a középpályás távozhat a nyáron.
Csakfoci.hu 2024. július 7., vasárnap 19:32
Egy görög lapinformáció szerint Diego Alonso, a Panathinaikosz edzője nem tart igényt Kleinheisler László szolgálataira, így a középpályás távozhat a nyáron.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 7., vasárnap 19:32

Már hetekkel ezelőtt téma volt a külföldi (horvát) sajtóban Kleinheisler László lehetséges sorsa a Panathianikosznál, mondván a magyar középpályás ismét klubot válthat, miután a Panánál sem kapott túl sok játéklehetőséget, így élő szerződése ellenére távozhat, hiszen máshol jó eséllyel több bizalmat kaphatna.

Néhány napja megjelent aztán az a hír, hogy a Pana vezetőedzője, Diego Alonso még egyszer megnézi magának a magyar válogatott középpályást, mielőtt döntene róla, ám a görög Sportime szerint ez a kérdés már eldőlt:

az igazság az, hogy az edző már megnézte, és a játékos jövője máshol van

- írják.

Hozzáteszik, hogy Kleinheisler - aki hazája válogatottjával ott volt az Eb-n is - nem találja a helyét "zöldeknél", így azt a teret és időt, amit szeretne, a klub és edzője pedig a maga részéről egy más erősségekkel rendelkező középpályást szeretne inkább a helyére igazolni.

A cél állítólag az, hogy a Panathinaikosz valamennyi pénzt is eltegyen Kleinheisler eladásából, azaz aligha adják majd úgy kölcsön, mint tették azt a Hajduk Split esetében.

Egy olyan játékos, aki nem rossz, de nem is az, akit Alonso akar

- összegzik a magyar válogatott futballista jövőjét Athénban.

Olvastad már?
400 milliós Fradi-ajánlatról írnak külföldön - ismerős brazil lehet a kiszemelt
Azeri lapinformációk szerint a Ferencváros 1 millió euró körüli ajánlatot tett a Qarabag brazil középpályásáért, Julio Romaóért, de klubja nemet mondott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz