Vadócz sorsa még nem dőlt el - nincs egyezség a Penarollal, hívják vetélytársak

A sajtóhírekkel ellentétben Vadócz Krisztián egyelőre nem bontott szerződést az uruguay-i Penarollal, de így is több klub érdeklődik iránta. Hamarosan eldől a magyar középpályás sorsa.
Privacsek András 2021. április 15., csütörtök 17:34
A sajtóhírekkel ellentétben Vadócz Krisztián egyelőre nem bontott szerződést az uruguay-i Penarollal, de így is több klub érdeklődik iránta. Hamarosan eldől a magyar középpályás sorsa.
Szerző: Privacsek András 2021. április 15., csütörtök 17:34

Az uruguay-i elascenso.com szerint Vadócz Krisztián szerződést bontott a Penarollal és a Atenas de San Carlosba szerződik, ahol ismét együtt dolgozhat Diego Forlán vezetőedzővel. Honlapunk azonban úgy tudja, hogy egyik információ sem igaz.

A csakfoci.hu megkereste a 42-szeres válogatott játékos ügyeit intéző CMG menedzserirodát, ahonnan a következő tájékoztatást kaptuk:

- Szövevényes és bonyolult jogi helyzetet kell tisztázni, ami most ügyvédekre vár. A Covid-helyzet miatt szünetelt az uruguay-i bajnokság és jóval később fejeződött be a tervezettnél. Időközben a klub és a játékosok között születtek új megállapodások, illetve az említett időszakra esett Krisztián opciójának életbeléptetése. Most gyakorlatilag azon folyik a vita, hogy az opció életbe lépett -e vagy sem. A helyzet részünkről egyértelműnek tűnik és a klub is hajlik elismerni azt, hogy Krisztiánnak érvényes szerződése van. Ettől a válás megtörténhet, és vélhetőleg meg is fog, de nem mindegy milyen feltételekkel. Egyelőre mindenesetre nincs végleges egyezség.

Arról így korai beszélni, hogy távozása esetén Krisztián hol folytatná, de nyilván nem kizárt, hogy marad Uruguayban. Érdeklődőkben mindenesetre már most sincs hiány, köszönhetően annak, hogy Krisztián teljesítményét egyértelmű elismerés övezi Uruguayban.

Vadócz 2020 elején igazolt az 52-szeres bajnok és 5-szörös Libertadores-kupa győztes Penarolhoz, ahol azóta 29 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz